пʼятниця, 15 червня 2018 05:21

"Двох чоловіків поховала. Тепер зібралася заміж за мого сина"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Онука зустрічалася з хлопцем п'ять років, — пише 64-річна Лідія Іванівна з Київщини. — Торік вийшла заміж, а завагітніти не може. Їй 25 років. Часто хворіє, скаржиться на головні болі. У неї хороша робота, люблячий чоловік, а здоров'я нема".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник. Дістає з конверта фото. На ньому брюнетка в довгій червоній сукні. В руках тримає букет півоній.

— Онука стане матір'ю за рік. Обстежитися мають разом із чоловіком. Лікування дасть бажаний результат. Завагітніє під час поїздки на море. Коли буде при надії, з відрядженнями й подорожами краще закінчити. Переїзди можуть спровокувати викидень. Деякий час доведеться лежати на збереженні через високий тиск.

"У вересні син хоче женитися, — пише Ольга Володимирівна із Полтавської області. — Вік­торові 34 роки. Його нареченій 57. Вона на чотири роки старша за мене. Двох чоловіків поховала. Тепер зібралася заміж за мого сина. Я проти їхнього шлюбу, але мене ніхто не питає. Хто онуків має народити? Це ж у мене єдиний син".

Біоенергетик сканує фото Віктора з нареченою Юлією. Жінка огрядна, в довгому джинсовому сарафані. На лівій руці носить годинник і три браслети. Чоловік — худий і високий вусань. На шиї — ланцюжок із тризубом.

— Перший чоловік Юлії помер від запалення легень. Другого згубила випивка. Удова не має планів щодо вашого сина. Шукає заможного чоловіка. До весілля не дійде. Віктор важко переживатиме розлуку з коханою. Підтримають друзі. Щоб не запити, вирушить із родичем за кордон на роботу. Працюватиме на птахофабриці й у пекарні.

"Багато дивних історій відбуваються у житті, — пише 35-річна Наталія з Полтави. — 16 років тому ми з чоловіком купили дім. Коли народилися діти, вирішили добудувати його. Праці не боїмося, але довести все до ладу не можемо. То штукатурка обсипається, то дах протікає. Коли обоє залишилися без роботи, розпочали власну справу. Тримаємо господарство, продаємо м'ясо. Спочатку непогано заробляли, а зараз хтось ніби встромляє нам палиці в колеса. Виготовляємо ковбасу. Але знову заходимо в мінус. Авто несподівано поламалося, хоча всі деталі щойно замінили. Недавно хтось уночі прострелив заднє скло. Попередній автомобіль згорів за 100 метрів від дому. Буває, прокидаємося вранці сповнені сил, а коли вийдемо в двір — стаємо вижаті як лимон. Знаю, що мене недолюблюють двоюрідна сестра й тітка. Може, то їхніх рук справа і нам краще кинути все й переїхати?"

Надсилає фото. Сім'я у купальних костюмах стоїть по пояс у воді. Біоенергетик запалює свічку, сканує долонею знімок.

— Навколо багато людей вам заздрять. Та це не привід утікати й починати все з нуля. З бізнесом дійсно доведеться зав'язати. Розпочнете нову справу, що виявиться більш вигідною. Прислухайтеся до ідей чоловіка. Він добре відчуває, чого потребують покупці й замовники. Щоб захистити сім'ю від енергетичних вампірів, частіше моліться. Обійдіть навколо дому й двору із запаленою стрітенською свічкою. Її в храмі освячують 15 лютого. Захищає від поганого ока, сварок і грому.

"Маю двох синів, — розповідає у листі хмельничанка 58-річна Ірина Євгенівна. — Одному 30 років. Він добродушний. Готовий усім допомогти. Живе в цивільному шлюбі, дітей не має. Випиває. Кажу йому: "Сашо, якщо хочеш, щоб я змінила своє ставлення до невістки, покинь пити". Він поки що тримається. Не знаю, чи надовго. Купили їм хату недалеко від нас. Ми з дідом уже на пенсії. Невістка дивна. Раптом що, одразу ображається. Ледача. Я раніше їм допомагала. А тепер вирішила: живіть, як хочете. Молодшому сину 27 років. Він військовий. Вчився в академії у Львові. Покинув навчання, бо пішов воювати на Донбас. Був добровольцем, а тепер на контракті. Неодружений. Хоча мав три жінки, з якими жив деякий час".

— Молодший син побереться за рік. Жінку зустріне, як приїде у відпустку. Після весілля чекайте на появу онуків. Братимуть шлюб, коли невістка буде при надії. Старший син Олександр любить дружину. Тому змирився з її запальним характером і звичками. Не раджу розлучати їх, бо без неї стане нещасливим. До кінця року розпишуться. Хочуть стати батьками. Вам варто більше часу присвячувати собі. Обом дітям допомогли. Тепер треба подбати про своє здоров'я. Восени із чоловіком вирушите в ­санаторій.

Зараз ви читаєте новину «"Двох чоловіків поховала. Тепер зібралася заміж за мого сина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі