пʼятниця, 30 квітня 2010 04:15

Дружина Вороніна випередила дружину Шевченка
5

Одеситка Юлія Вороніна чотири роки живе у шлюбі з футболістом московського ”Динамо” Андрієм Вороніним. Вона посіла сьоме місце у рейтингу найкрасивіших дружин і коханих футболістів, який оприлюднили у Великій Британії
Фото: фото з сайта www.vip.glavred.info
Перша у рейтингу — модель Ебігейл Кленсі, яка зустрічається з футболістом англійського ”Тоттенхема” Пітером Краучем
До трійки найвродливіших увійшла модель і актриса Карла Коула. Торік вона знялася для календаря англійського футбольного клубу ”Челсі”, за який виступає її чоловік Джо
 Аргентинська модель Белен Родрігес — друга. Експертам сподобалися її широкі стегна й вузька талія. Влітку вона одружиться з нападаючим італійського ”Мілана” Марко Боррієлло
Крістен Пазік стала 73-ю. Вона є дружиною нападаючого київського ”Динамо” Андрія Шевченка. З двома синами Крістен живе у Лондоні. До Києва збираються переїхати наприкінці травня

У Британії оголосили рейтинг 100 найкрасивіших дружин і коханих футболістів. Жінка українського футболіста Андрія Вороніна, 25-річна Юлія, посіла сьоме місце.

— Юлічка у мене найкрасивіша. Я знав про це завжди, — каже Андрій Воронін, 30 років. 2009-го він змінив англійський "Ліверпуль" на московське "Динамо".

Подружжя познайомилося чотири роки тому. До цього футболіст був одружений з одеситкою Катериною. Розійшовся, коли вона була вагітною. Згадує тільки, що їх познайомили батьки — дачі були по сусідству. Тепер Катя навчається в університеті Кельна. Виховує доньку Марію, 4 роки.

— До знайомства з Андрієм я про футбол мало що чула. Принаймні прізвище Воронін ні про що не говорило, — говорить Юлія російською. — Узагалі не розглядала його як кандидата на роль жениха. Несподівано зробив мені пропозицію на День святого Валентина. Я була в Одесі, він — у Ліверпулі. Ми не бачилися три тижні. Подзвонив, сказав, що дуже скучив, і запропонував побратися. Коли зустрілися, подарував перстень з великим діамантом. Розписалися в Одесі. На розписі були лише свідки, а ввечері зібралися в тісному колі — не більше ніж 15 гостей.

У подружжя ростуть син 2-річний Андрій і донька Соня, 1 рік.

— Я не розраховувала, що через рік після пологів знову завагітнію. Андрій хотів ще одну дитину. Дітей хрестили в Одесі. Андрій назвав сина Нікітою. Півроку його так кликав. Але мені чомусь не подобалося. У результаті охрестили Андрієм. Доньку хотів назвати Єлизаветою. Мені ім"я Ліза подобається, але воно таке поширене. Я настояла, щоб назвали Сонею.

Юлія важить 54 кг.

— Трохи поправилася після пологів, але знову все скинула. На дієтах сиджу рідко. З"їм шоколадку, і все пропало.

Узимку з чоловіком літали відпочивати на Маямі.

— Нам розповіли, що трохи розминулися з Володимиром Кличком. Він теж жив у цьому готелі, виїхав за день до нашого приїзду. Пішли на пляж, а там купа папараці, зіпсували нам весь відпочинок. Сім днів сиділи над нами. Зняли і навіщось надрукували мою попу на першій сторінці однієї з провідних англійських газет.

Найкрасивішою визнали подругу футболіста англійського "Тоттенхема" Пітера Крауча — модель 24-річну Ебіґейл Кленсі. Другою стала аргентинська супермодель Белен Родрігес, 20 років, — дівчина нападаючого італійського "Мілана" Марко Боррієлло. Третя — дружина гравця англійського "Челсі" Джо Коула, 23-річна Карлі. Британка Вікторія Бекхем, 35 років, яка зазвичай посідає перші місця у подібних рейтингах, — 12-а.

— Досі не можу повірити, що англійці мене поставили вище Вікторії Бекхем, — каже Юлія. Згадує, як кілька разів потрапляла до десятки світських жінок, які погано одягаються. — Англійці звинувачували мене в несмаку. Вони консерватори, люблять чорні та сірі тони. Я ходила в облягаючому яскравому одязі, взувала високі підбори. Маю 100 пар босоніжок, і всі на каблуках.

Дружина футболіста київського "Динамо" Андрія Шевченка — модель 30-річна Крістен Пазік — на 73-му місці. Її розкритикували за худі руки та маленькі груди.

— До десятки увійшли жінки з пружними сідницями, третім розміром грудей і тонкою талією. Такі форми збуджують чоловіків, — каже британець Ґрегорі Антоніо, 40 років, експерт із жіночої краси.


Зараз ви читаєте новину «Дружина Вороніна випередила дружину Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі