пʼятниця, 06 квітня 2018 00:05

Друга дружина Андрія Ющенка планує народити трьох дітей

Автор: www.pravda.com.ua
  Андрій Ющенко — старший син третього президента України, в листопаді торік узяв шлюб із Оленою Безуглою. Жінка має ресторанний бізнес
Андрій Ющенко — старший син третього президента України, в листопаді торік узяв шлюб із Оленою Безуглою. Жінка має ресторанний бізнес

— В Андрюші все добре, у нього — сім'я. Уже в мене серце спокійне, — каже екс-президент Віктор Ющенко в інтерв'ю. Минулого тижня стало відомо, що його старший син 32-річний Андрій одружився в листопаді торік. Це другий шлюб чоловіка.

Обранкою Андрія Ющенка стала столичний ресторатор Олена Безугла, 34 роки. Весілля святкували в Києві. Запросили родичів і близьких.

— Не хотілося це афішувати, бо в нас люди не люблять звичайні, скромні весілля. Ми взагалі майже нікуди не ходимо, — говорить Олена.

Модель весільного плаття придумала сама. Це була закрита мереживна сукня з довгим рукавом. На голову одягла фату.

У подарунок від родини Ющенків пара отримала путівку на Сейшельські острови в Індійському океані. Там провели медовий місяць.

Безугла — родом із Запоріжжя. Має економічну освіту. Її сім'я володіє місцевим ринком. Матір — головний бухгалтер. Батька вбили, коли Олені було 10 років.

— Чоловік сестри — бізнесмен. Він для мене став, як батько. Потім з'явився вітчим. У нас є дача, невелике господарство. Час важкий, тому й кури є, і картоплю садимо, — про­довжує Безугла.

До столиці жінка переїхала 14 років тому. Тоді ж познайомилася з Андрієм Ющенком у ресторані.

— Ми одразу сподобалися одне одному. Але, напевно, були занадто молоді. Мали свої амбіції. Мені було важко, коли Андрій став популярним. Весь час сходилися-розходилися, — каже Олена.

До заміжжя працювала моделлю, знімалася у кліпах, керувала нічними клубами. 2015-го балотувалася в депутати міськради Запоріжжя. Зараз є співвласницею столичного елітного ресторану. Має благодійний фонд.

— Невістка наша — мила, розумна, працелюбна, як мураха, — додає Віктор Ющенко.

Олена Безугла планує народити трьох дітей. Разом із чоловіком живе у його будинку в селі Козин на Київщині по сусідству з кумом Віктора Ющенка — президентом Петром Порошенком.

Андрій Ющенко три роки був одружений із Єлизаветою Єфросиніною. Пара розлучилася 2012-го. У них є донька Варвара, 8 років. Чоловік має бізнес — володіє часткою в автовокзалі Івано-Франківська.

Зараз ви читаєте новину «Друга дружина Андрія Ющенка планує народити трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі