вівторок, 20 березня 2012 00:15

Діаманти Зикіної племінник продав телефоном

Автор: фото З САЙТА WWW.taini-zvezd.ru
  Золоті сережки з діамантами російська співачка Людмила Зикіна надівала на концерти та дні народження
Золоті сережки з діамантами російська співачка Людмила Зикіна надівала на концерти та дні народження

59-річний Сергій Зикін, племінник російської співачки Людмили Зикіною, розпродав телефоном колекцію її прикрас. Коштовності Зикіної знайшли на дачі її помічниці Тетяни Свінкової. Вони згадані в свідоцтвах про право на спадщину.

— Торги ми провели в аукціонному домі "Гелос" у Москві, — кажуть організатори аукціону. — Більшість лотів телефоном купив давній шанувальник співачки, ім'я якого ми поки що не розголошуємо. Діамантова брошка "Кошик" пішла за 110 тисяч рублів, а старовинний гранатовий гарнітур, який складається з персня, браслета і сережок, — за 65 тисяч рублів. Першим лотом-"мільйонником" стали ексклюзивні золоті сережки з діамантами. Їх продали за 3,2 мільйона рублів. Браслет і перстень "Смарагдові острови" купили за 800 тисяч, хоча їх оцінювали в 45-65 тисяч. За 2 мільйони рублів віддали кольє зі 127 діамантів, подароване Гейдаром Алієвим, покійним президентом Азербайджану.

Загальний виторг сягнув майже 32 млн руб. — 8,7 млн грн. За частину із цих грошей родичі співачки хочуть поставити пам'ятник на Новодівочому кладовищі в Москві.

Людмила Зикіна померла 2009-го на 81-му році життя від інфаркту. Чотири рази виходила заміж, дітей не мала.

Зараз ви читаєте новину «Діаманти Зикіної племінник продав телефоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі