пʼятниця, 02 березня 2012 06:45

Дітей не можна називати на честь самогубців

— Українці люблять називати дітей на честь загиблих родичів, — каже біоенергетик 44-річна Лілія Хасапєтова. — Петром на честь загиблого в Афганістані дядька, Іваном на честь утопленого батька чи брата, Мариною на честь баби, яка п'ять років перед смертю лежала. Не можна нарікати на дітей біду через ім'я. Вони можуть із точністю повторити долю покійників, часто хворіти чи залишитися самотніми.

Біоенергетик не радить давати дитині ім'я великомучеників — Варвара, Анастасія, Марина, Ірина, Георгій, Микита, Феодор.

— Носії таких імен багато досягатимуть, але страждатимуть в особистому житті. Якщо таки вирішили на честь святої великомучениці назвати доньку, приготуйтеся бути їй підтримкою протягом життя. Такі діти вразливі й потребують багато опіки та уваги. Водночас можуть вирости успішними і пробивними, бо з дитинства звикають до сподвижницького життя.

Ім'я може сформувати характер. Дитина, названа на честь людини, яка скоювала злочини або закінчила життя самогубством, буде дратівливою та агресивною. На моїй практиці кілька разів дітям до 5 років змінювали імена. Після цього вони ставали спокійнішими, переставали кричати уві сні. Наречені на честь покійних родичів можуть мати телепатичний зв'язок із ними. Спілкуватися уві сні. Якщо душа покійного не знайшла спокою, вона може живитися енергією названого на честь нього родича. Не бійтеся заглядати у словник імен. Він розкриває не тільки значення імені, але й те, яку карму воно накладає на людину. Зазвичай Ольги — сварливі, Дарини — конфліктні, Людмили — вразливі та емоційні, Олеги — спокійні, Валентини і Михайли — невпевнені в собі.

Зараз ви читаєте новину «Дітей не можна називати на честь самогубців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі