четвер, 28 січня 2010 20:23

Даша Астаф"єва хоче стати найсексуальнішою

Автор: фото з сайту www.vologdarest.ru
  Співачка Даша Астаф’єва стала дівчиною ювілейного, 55-го номера журналу для чоловіків ”Плейбой”
Співачка Даша Астаф’єва стала дівчиною ювілейного, 55-го номера журналу для чоловіків ”Плейбой”

Співачка та модель 24-річна Даша Астаф"єва змагається за звання найсексуальнішої дівчини Америки. Проголосувати за одну із 12 претенденток можна на сайті журналу "Плейбой" до 1 березня. Тоді назвуть ім"я переможниці.

— Колись один найкращий друг Х"ю Хефнера сказав мені: "Ось побачиш, ти будеш не тільки моделлю року в нашому журналі, а й зіркою року", — розповідає російською Даша. — Згодом це повторив мій французький друг, актор Рей Ентоні.

За титул змагаються голлівудські актриси Олівія Вайлд та Меган Фокс, співачки Брітні Спірс та Кеті Перрі, модель Бар Рафаелі. Еротичну фотосесію Даші розмістили в ювілейному 55-му номері "Плейбоя". Чотири місяці потому вона жила у будинку засновника журналу Х"ю Хефнера, 73 роки.

— Півроку тому я почала займатися у художній студії, — розказує Даша. — Тепер проводжу там цілі дні. Ввечері їду додому вся перемазана кольоровими фарбами. Хочу організувати виставку своїх картин. Рами для моїх робіт розробив товариш — дизайнер з Італії. Першу картину подарувала мамі, зараз малюю сюрприз для Х"ю. Це буде робота в українському стилі, з національним колоритом. Минулого місяця мені запропонували аж три ролі в кіно. Але я відмовилася, бо хочу малювати. А ще планую стати професійним фотографом.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва хоче стати найсексуальнішою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі