пʼятниця, 09 грудня 2011 05:30

Далекі родичі заздрили достатку ваших сватів

Автор: МАЛЮНОК: Володимир Казаневський
 

"Із моєю родиною щось відбувається, — пише вінничанка Ніна Іванівна, 52 роки. — Старша донька Анна вийшла заміж п'ять років тому, а дітей досі не має. Може, на ній порча чи прокляття якесь лежить. На весіллі їй надарували багато коробок із подарками. В одній із них було кухонне начиння: два черпаки, якісь тарілки і лопатка — усе таке старе, що навіть гидко дивитися. Свекруха той ящик викинула на дорогу. Через деякий час у сім'ї почалися роздори. Анні чогось так спротивився чоловік, що покинула його і переїхала жити до нас. Він приходив, умоляв, щоб до нього вернулася. Менша донька Таня стала в чарку заглядати. Їй уже 23 роки, а заміж ще не йде. Має роботу, гарно получає, але сімейного щастя нема".

Надсилає два знімки доньок. Сестри схожі одна на одну. Мають довге біляве волосся до плечей. Лист коментує 44-річна Лілія Хасапєтова, біоенергетик із Кривого Рогу.

— Анні на весілля "подарунок" із чарами вручили гості зі сторони чоловіка. Але поробити хотіли не молодятам, а їхнім батькам. Люди — далекі родичі, заздрили достатку ваших сватів. Такий подарунок треба було залишити на перехресті або спалити за межами подвір'я. Аня народить дитину наступного року. Менша Таня вийде заміж через рік. З алкоголем мусить зав'язати. Якщо не допомагають умовляння, зверніться до лікарів.

"Мені далеко за 40, — починає лист Інна зі Львова. — У ровесниць уже давно діти є, у декого навіть внуки понароджувалися, а я сама, як палець. У чому причина мого невлаштованого життя, я не знаю. Коли прокидаюся сама в ліжку, аж плакати хочеться. Не хочу йти на роботу, не люблю вихідних днів і свят. Самотність просто пожирає мене".

— Інно, якби ви вийшли заміж у 25, то вже давно б розвелися. Ваша аура самотності розчиняється тільки цього року, — кладе долоні на фотографію короткостриженої блондинки. — Ви відчуєте сімейне щастя, якщо не сидітимете в чотирьох стінах. Заставте світ крутитися навколо вас. Свою половинку зустрінете на весіллі або в гостях у знайомих до Нового року. Чоловік спочатку може не сподобатися своєю настирливістю. Дайте йому шанс завоювати ваше серце.

"Мій наречений наснився мені на Андрія, 13 грудня, два роки тому, — пише киянка Галина, 24 роки. — У гуртожитку з дівчатами гадали на каблучці. Підвісили її на волосині над склянкою з водою. Спитала в персня, коли вийду заміж. Він закрутився на волосині, мені вистукав 24 рази, тобто роки. У такому ж віці маю вийти заміж. Опівночі дівчата полягали спати, а я запалила свічку, стала біля дзеркала і прошепотіла закляття, яке знайшла в інтернеті. Побачила в дзеркалі чорного хлопця з грубими бровами. Аж пискнула зі страху. Мій майбутній чоловік як дві краплі води на нього схожий. Після посту в січні зіграємо весілля. Боюся, чи мої гадання не позначаться на його здоров'ї і нашому сімейному житті".

— До чого тільки не вдаються дівчата, щоб узнати свою долю. Торік матір приводила до мене неповнолітню доньку. Вона на Андрія принесла додому грудку землі з кладовища, викликала дух покійника, щоб він їй розказав майбутнє. Щось застукало у вікно. Дівчина так налякалася, що почала заїкатися.  Гадання — це гріх. У дзеркалі могли побачити не нареченого, а нечисту силу. Під час сповіді зізнайтеся про це священику. Коли гадаєте, вступаєте в контакт із представниками потойбічного світу, втрачаєте Божий захист і дозволяєте демонам взяти владу над вашим життям.

"У 28 років відчуваю себе 60-річною бабою, — розповідає львів'янка Наталя. — Я одружена, маю двох діток. Життя налагодилося, я щаслива, але постійно хворію. Коле в лівому боці, тягне спину. Лікарі після огляду кажуть, що я здорова, а в мене ломить усе тіло".

На фотографії Наталя з сином і донькою біля новорічної ялинки. Знімок зроблений торік.

— У Наталі болить не тіло, а душа, — каже Ліля Ернестівна. — Щось не дає їй спокійно жити, спати, працювати. Суїцидального настрою допоможе позбутися сповідь або відверта розмова з хорошою подругою, сестрою, мамою чи чоловіком. Не замикайтеся в собі. Ви щаслива матір і дружина. Скоро народите третю дитину. Пологи допоможуть подолати застійні процеси в організмі, нададуть сили.

Зараз ви читаєте новину «Далекі родичі заздрили достатку ваших сватів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі