пʼятниця, 18 березня 2016 05:05

"Брат збирав гроші на машину. Чотири тисячі доларів сховав у піджаку покійного батька"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Моїй доньці 40 років, — пише Ольга Василівна з Полтавщини. — Мирослава була заміжня, але розлучилася. Зустрічається з двома чоловіками. Один молодший за неї. Другий служить в АТО. Вони переписуються. Донька не дуже впевнена в обох. Зараз сидить без роботи. Яке майбутнє її чекає?"

Лист коментує столичний біо­енергетик Мирослав Олійник. Дістає з конверта фото Мирослави. Запалює свічку.

— Жінці варто довіритися старшому партнеру. У нього більш серйозні наміри. ­Молодший крутить роман одразу з трьома, але на жодній одружуватися не збирається. Варто дочекатися чоловіка з війни. Мирослава допоможе йому швидше реабілітуватися і повернутися до нормального життя. З цим чоловіком відчує, що таке справжнє жіноче щастя.

"Ми вже рік не спілкуємося з братом, — розповідає в листі Христина Григорівна з Рівненщини. — Він збирав гроші на машину. Чотири тисячі доларів сховав у піджаку покійного батька. Я того не знала. Приїхала в батьківську хату перед Великоднем торік. Зібрала одяг покійних батьків і відвезла в благодійну організацію, яка одягає безхатьків і роздає речі нужденним. Брат, коли взнав, мене ледь не вбив. Батьків ми втратили майже 10 років тому. Не хотіла, щоб ті речі займали місце в домі. Поїхали в фонд, але заначку не знайшли. Брат сказав, щоб тепер збирала гроші і віддала йому все до копійки. Як маю віддавати? У мене пенсія всього 1560 гривень".

— Комусь ті гроші були потрібні більше, ніж вашому братові. Той, хто їх знайшов, витратив на лікування. Брат не використав би їх за призначенням. Авто, яке збирався купувати, шахраї мали за приманку. Хотіли заволодіти його грішми. Борг пробачить, бо сам винен. Ховати гроші в одязі не варто. Пам'ятайте, що вони люблять порядок. Краще тримати їх у гаманці, конверті чи скриньці, а не в старому одязі.

"Зять Микола був розлучений, — пише 73-річна Вік­торія Петрівна з міста Кременчук на Полтавщині. — Зійшлися з моєю донькою Ольгою, нажили двох дітей. Ми помагали їм будувати дім. Але зять сказав, що розчарувався в дружині, і подав на розвод. Я сердита на дочку, що мене не послухала. Казала їй, що він безтолковий. У дім ми вклали багато грошей, а зять його записав не на себе, а на свою маму. Дочка навіть претендувати на нього не може".

Надсилає фото подружжя. Вони тримають на руках двох світловолосих хлопчиків 2 і 7 років.

— Ольга не залишиться без даху над головою. Повинна подати до суду, бо правда буде на її боці. Це майно нажите в шлюбі. Зберіть усі чеки, які підтверджують вашу участь у купівлі нерухомості та ремонті будинку. Поки тягнутиметься суд, чоловік зробить усе, аби примиритися з дружиною і повернути сім'ю. Не ставайте зятю на заваді.

"Я вдова, маю трьох синів, — розказує в листі 44-річна Тетяна із Черкащини. — Останні два роки живу в селі. Старший син в армії. Середущий — студент, менший вчиться у школі. Вони — моя втіха і забота. Цього літа зустріла чоловіка, який теж самотній. Покохала, але без взаємності. Він звик жити сам. Зараз мріє тільки про гроші. Хоче поїхати на заробітки в Польщу. Що чекає на нас обох?"

— Цей партнер може принести вам багато болю і розчарувань. Не варто довіряти йому і вирушати за ним на заробітки. Тримайтеся дому і сім'ї. Доля готує вам іншу зустріч. Чоловік буде на кілька років молодшим. Довіртеся йому. Завагітнієте вчетверте.

"Моєму синові 28 років. Досі у шлюбі не був. ­Дівчини, з якою можна було б почати сімейне життя, не має, — пише Надія Андріївна з Полтави. — Мені дуже не подобаються його друзі. Відчуваю серцем, що вони йому можуть нашкодити. З роботою Тарасу не щастить. Був торговим представником, але його підставили. Мусив вертати велику суму грошей. Зараз бере кредити, щоб віддати борги. Переживаю, чи він часом не грає на гроші. Хоче їхати за кордон на заробітки. Почав оформляти документи".

Біоенергетик сканує правицею паспортне фото хлопця. Він русявий, зеленоокий.

— В аферу Тараса втягнули не друзі, а співробітники. Не тримайте сина вдома. Дайте йому можливість почати нове життя. На заробітки краще вирушати після місячного затемнення 23 березня. Має шанс добре заробити. Через рік приїде додому на власному авто. Ігрової залежності в нього немає. Слідкуйте, аби вчасно повертав кредит банку.

"Ми з чоловіком хочемо всиновити дитинку, — розповідає в листі киянка Наталя. — Стоїмо на обліку більше року, але ніяк не можемо стати батьками. Чи зможемо в цьому році всиновити доньку чи сина?"

Біоенергетик дістає з конверта фото подружжя. Високий чоловік обіймає блондинку в синьому сарафані.

— Ваша сім'я поповниться вже цієї осені. Нехай вас не спиняє вік і стать дитини. Вона зробить вас щасливими батьками.

Зараз ви читаєте новину «"Брат збирав гроші на машину. Чотири тисячі доларів сховав у піджаку покійного батька"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі