середа, 14 липня 2010 04:45

Басков і Федорова поселяться в 7-кімнатній квартирі

Автор: фото з сайта www.estb.msn.com
  Російський співак Микола Басков тримає на руках модель Оксану Федорову. Восени цього року пара планує одружитися
Російський співак Микола Басков тримає на руках модель Оксану Федорову. Восени цього року пара планує одружитися

Російський співак 33-річний Микола Басков та "Міс Всесвіт-2002" Оксана Федорова, 32 роки, збираються переїхати до 7-кімнатної квартири у центрі Москви, площею 700 кв. м. Помешкання вартістю $3 млн Микола купив на початку весни.

— Квартиру вибирали разом, — розповідає співак на фестивалі "Слов"янський базар" у Вітебську. — Як побачили цю квартиру, більше жодної не схотіли дивитися. У ній височенна стеля та широкі вікна. Нам не сподобалися рожеві стіни. Вирішили перефарбувати їх у світло-зелений колір. Зробили там дві спальні, величезну кухню та вітальню. Оксана вже там живе. Я переїду цього тижня.

Оксана з Миколою два роки живуть у цивільному шлюбі.

— Я поставила перед ним одну вимогу — у новій квартирі не має бути нерозібраних валіз. Він звик повертатися з гастролей, кидати на підлогу свої сумки та їхати в наступне турне. Я прибирала їх, бо частіше бувала вдома. Але мені набридло. Тепер пообіцяв виправитися.

Микола Басков сім років був одружений із піарницею Світланою Шпігель, 27 років. Від шлюбу має 4-річного сина Броніслава. Федорова була заміжня за німецьким бізнесменом Філіпом Тофтом. Вони розлучилися навесні.

— Оксана виходила заміж по коханню, — розповідає її подруга Ольга, 30 років. — Але їхній шлюб із самого початку був приречений. Не змогли подолати мовного бар"єру. До того ж ніхто не хотів іти на поступки. Федорова працювала в Москві, Філіп мав бізнес у Німеччині. Любов на відстані не може довго жити. Коли Оксана подала заяву на розлучення, Філіп дуже засмутився. Сказав: "Якщо Басков не одружиться з тобою, я готовий удруге зробити тобі пропозицію".

У квітні Басков подарував Федоровій обручку з діамантами вартістю $50 тис. Пара планувала одружитися восени 2010-го.

Зараз ви читаєте новину «Басков і Федорова поселяться в 7-кімнатній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі