вівторок, 03 липня 2012 06:30

Бадоєви розлучаються

Автор: фото з сайта www.paparazzi.com.ua
  Телеведуча Жанна Бадоєва народила кліпмейкеру Алану Бадоєву доньку Лоліту. Від першого шлюбу має сина Бориса
Телеведуча Жанна Бадоєва народила кліпмейкеру Алану Бадоєву доньку Лоліту. Від першого шлюбу має сина Бориса

Кліпмейкер 31-річний Алан Бадоєв розлучається з телеведучою Жанною, 36 років. Подружжя жило разом дев'ять років. Востаннє на публіці пара з'являлася в день народження Жанни в березні.

— Жанна зараз із дітьми в Лос-Анджелесі і, як тільки повернеться, подасть на розлучення. В Америці в неї давно є друг, кінорежисер, який запропонував їй знятися в кіно, — кажуть в оточенні телеведучої. — Шлюб розпався через те, що вони як подружжя майже не були разом. Алан у своїй роботі живе, Жанна в рік тільки місяці два могла побути вдома. Решту часу їздила по світу.

Ніхто з пари не підтверджує чуток про розлучення.

Кілька днів тому Жанна виклала на своїй сторінці у "Фейсбуці" кілька знімків, де вона в обіймах чорнявого чоловіка. Лише відомо, що звуть його Сергій.

Жанна заміжня вдруге. Від першого шлюбу має 10-річного Бориса, а від Алана — 7-річну Лоліту. Сім'я живе в орендованій квартирі на вул. Богдана Хмельницького в центрі столиці. У своїй два роки роблять ремонт. Мають також двоповерховий будинок у Туреччині. Там зазвичай відпочивають діти.

— Колись Алан подарував чорний "лексус", але він мені не треба. Тому машину віддала йому, а сама взяла на роботу водія з авто. Так зручніше.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєви розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі