четвер, 30 січня 2020 05:31

Бадмус Рафіат випила отруту для щурів

Автор: www.nova.te.ua
  Бадмус Рафіат навчалася на шостому курсі Тернопільського національного медичного університету. Вирішила звести рахунки із життям після того, як утретє не склала іспит із ­педіатрії
Бадмус Рафіат навчалася на шостому курсі Тернопільського національного медичного університету. Вирішила звести рахунки із життям після того, як утретє не склала іспит із ­педіатрії

У Тернополі померла студентка шостого курсу місцевого Національного медичного університету 24-річна Бадмус РАФІАТ. Вона випила отруту після того, як не склала екзамен. Через це її збиралися відрахувати з навчального закладу.

— Того дня Бадмус утретє здавала іспит із педіатрії. Провалила його. Це була остання спроба, тому її мали відрахувати з університету, — розповідає однокурсниця загиблої. Імені просить не вказувати. — Після екзамену Бадмус поїхала до подруги. Була пригнічена, бо не знала, як про це розповісти батькам. Боялася їх засмучувати, адже грошей учити доньку далі у них не було. Вранці Бадмус залишила квартиру. За кілька годин її тіло перехожий знайшов біля будинку. Викликав "швидку" й поліцію. Бадмус забрали до лікарні у стані клінічної смерті. Врятувати не змогли. Розтин показав, що смерть настала в результаті отруєння невідомою речовиною. Кажуть, це була щуряча отрута. У квартирі вона залишила прощальну записку. Написала, що всіх любить, але не може впоратися із труднощами. Просила нікого не звинувачувати у своїй смерті.

Бадмус Рафіат родом із Нігерії. У неї залишилися батьки, сестра і двоє братів. Зараз загибель студентки розслідує поліція.

— Ми спілкувалися з дівчиною, в якої ночувала загибла. Зібрали записи камер відеоспостереження, отримали доступ до її мобільного телефона, — каже начальник Головного управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол. — Рідні стверджують, що це було не самогубство. Та на тілі не було виявлено тілесних ушкоджень, тому фактів, які би підтверджували саме убивство, немає. Та ми перевіряємо всі версії.

Бадмус Рафіат поховали в Тернополі. З рідних на похорон приїхала сестра, яка мешкає у США. Батьки прилетіти до України не змогли.

Зараз ви читаєте новину «Бадмус Рафіат випила отруту для щурів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі