пʼятниця, 18 лютого 2011 02:45

Янукович не впевнений у собі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Країною керують Раки. Це одні з найсильніших керівників, справжні стратеги і лідери", — каже 37-річна Марина Кулигіна, столичний астролог. Вона п'ять років складає гороскопи.

Говорить, що під знаком Рака народилися президент Віктор Янукович, глава його адміністрації Сергій Льовочкін, міністр юстиції Олександр Лавринович.

— Темпераменту Рака вистачило б на 10 людей.  Він імпульсивний. Бере владу у свої руки не розумом, а силою. Якщо щось не подобається, каже про це прямо. Йому не цікаві ні пліткарство, ні брехня. Його зовнішній вигляд завжди говорить про те, що робиться на душі. Якщо Ракові погано, йому нічого не цікаво. Посеред важливого заходу він може заплакати, опустити чи заплющити очі. І байдуже, хто що подумає.

Страждають на фобії. Бояться за власне життя, чекають на неприємності, зради й обломи. Люблять загрібати жар чужими руками. Часто вдаються до послуг "сірих кардиналів", що допомагають і радять, як жити.

Часто їхня політика може здатися незрозумілою.

— Ці люди не прогнозовані, хоча завжди діють за своїм планом і не приймають спонтанних рішень. Їхні кроки виважені та обмірковані. Досягають мети часто з другої чи третьої спроби. Не бояться промахів, бо вірять у принцип зебри — за чорною смугою йде біла.

Життя у шлюбі з Раком — завдання не з простих. Вони важко переносять сварки та розлучення. По життю палко кохають людей, які до них байдужі. Стороняться тих, хто насправді готовий зробити їх щасливими.

Мають слабкий імунітет. Хворіють часто, але жертвують здоров'ям через роботу та інтереси інших людей.

60-річний Віктор Янукович народився 9 липня 1950-го.

— Дата його народження припадає на середину зодіакального циклу. Він дуже забобонний. Легко піддається впливу, часто позбавлений рішучості і прагматизму. Невпевненості у собі завдає йому неприємності.

Раніше при владі були політики-"леви" — колишній президент Леонід Кучма, голова його адміністрації Віктор Медведчук, екс-прем'єр Анатолій Кінах.

— Леви хитрі і жорстокі. Не жаліють ні чужих, ні друзів, ні рідних. Колишня влада ніколи не порозуміється із теперішньою. Леви з Раками, як коти із собаками.

Під знаком Лева народився американський президент Барак Обама, 49 років.

Астролог говорить, Раки бояться Дів. Під цим знаком на світ з'явився російський президент 45-річний Дмитро Медведєв.

— Раки бояться Дів як потенційних противників. Діви все кажуть прямо, чітко, конкретно, а іноді навіть гостро. Контактувати з ними Ракові важко. Тут не обійтися без посередника. Краще цю роль виконають Риби, Діви або Скорпіони.

Ракам також не симпатизують Близнюки. До них належить глава Польщі Броніслав Коморовський, 58 років.

— У розмові з ними Раку важко втримати язик за зубами. Часто розповідає те, що збирався приховувати усе життя.

Радить співпрацювати з канцлером Німеччини 56-річною Ангелою Меркель, яка теж Рак за гороскопом.

— Їм буде легко зрозуміти одне одного, бо, як правило, живуть одними поняттями.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не впевнений у собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі