вівторок, 08 жовтня 2019 00:30

Яна Соломко їздить у гості до колишнього

Автор: ФОТО З САЙТА NARODNA-PRAVDA.UA
  Яну Соломко й Олега Солодухова познайомили спільні друзі. У них було два весілля – у Домініканській Республіці та в Україні. За п’ять років розлучилися
Яну Соломко й Олега Солодухова познайомили спільні друзі. У них було два весілля – у Домініканській Республіці та в Україні. За п’ять років розлучилися

— Мы с Яной уже год не живем вместе и официально в разводе. Желаю ей всего наилучшего во всех начинаниях. Я был лишний в этой шоу-бизнесовой движушке, — каже донецький підприємець 33-річний Олег СОЛОДУХОВ. Зі співачкою Яною СОЛОМКО, 30 років, розлучився після п'яти років шлюбу.

– Інститут сім'ї мертвий, – продовжує Солодухов. – У цьому винні соціальні мережі. Ілюзія, що у всіх ідеальні родини, багатство, подорожі та свята, повільно, але впевнено створює почуття невдоволення власним життям.

Яну й Олега познайомили спільні друзі.

– Ми трохи поговорили і розійшлися, – розповідає Яна. – А потім я стала помічати, що ми зустрічаємося в тих містах, де я виступаю. Почали зідзвонюватися і ходити на побачення. Якось на Новий рік давала концерт в Одесі. Сумувала, що доведеться святкувати без Олега. Коли сиділа в готельному номері, написала: "Я б так хотіла тебе зараз побачити". Він відповів: "Так спускайся. Я внизу". Пішла в хол, він чекав мене там.

За кілька місяців Олег запропонував разом поїхати в Домініканську Республіку.

Сказав, що має там важливу зустріч, і попросив його супроводжувати. Годину ми їхали машиною. Вийшли на березі океану. Побачила оркестр і вівтар, прикрашений орхідеями. Олег розплакався, я теж. Зрозуміла, що настав найважливіший момент у житті. Батьки образилися, що ми одружилися без них. Коли повернулися до Києва, розписалися в загсі і влаштували свято для найближчих людей.

В Олега та Яни є спільна донька 4-річна Кіра. Після розлучення батьків дитина залишилася з матір'ю.

– Ми з Олегом якийсь час намагалися зберегти стосунки, – каже жінка. – Але назбиралося багато взаємних претензій та образ. Разом вирішили, що нам краще розлучитися. З донькою бачитися не забороняю. Часто їздимо з нею до нього в гості. І завжди раді бачити Олега в нашому домі.

Яна Соломко народилася в місті Чутове на Полтавщині. Відома стала 2011-го після того, як взяла участь у першому сезоні шоу "Холостяк". Після того співала в гурті "Реал О", була ведуча проекту "Зважені та щасливі". Тепер будує сольну кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «Яна Соломко їздить у гості до колишнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі