четвер, 02 липня 2009 19:36

Яна Клочкова зустрічається з одруженим cпортсменом

Автор: фотоз сайту www.tabloid.pravda.ua
  ”Заміж я піду після тридцяти років”, — заявляє олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова
”Заміж я піду після тридцяти років”, — заявляє олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова

Олімпійська чемпіонка плавчиха 26-річна Яна Клочкова закрутила новий роман. Вона зустрічається з Леваном Ростошвілі, 25 років.

— Можна сказати, що я закохана по-справжньому, — зізнається Яна. — Ми з Леваном познайомилися в київському ресторані "Сейф" на світській вечірці. Він — спортсмен, раніше займався водним поло. Розуміємо один одного з півслова. Шкода, що в Києві він буває рідко. Коли приїжджає, гуляємо містом.

Три фотографії бойфренда Клочкова розмістила на своїй сторінці на сайті "Однокласники". На одному зі знімків Леван обіймає Яну. Проте на його правій руці виблискує перстень, схожий на обручку.

Раніше Яна не приховувала, що самотня. Скаржилася, що через спорт бракувало часу на серйозні стосунки.

— Так часто про це говорю, що тепер усі думають — нареченого шукає! — розповідала вона в інтерв"ю "ГПУ". — Але заміж піду років після тридцяти.

Два роки Яна зустрічалася з автогонщиком Олексієм Мочановим. Розійшлися зі скандалом: він покинув спортсменку. Тепер вони не спілкуються, навіть не вітаються. Клочкова ще мала нетривалий роман із дніпропетровським баскетболістом Юрієм Торопом. Останнім часом з"являлася на світських тусовках із різними чоловіками.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова зустрічається з одруженим cпортсменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі