середа, 11 лютого 2009 17:55

Американка назвала вісьмох близнюків подвійними іменами
9

В американки Наді Шулеман із міста Уіттьер біля Лос-Анджелеса 14 дітей
Ісайя Енджел
Джеремія Енджел
Джон Енджел
Джозіа Енджел

33-річна американка Надя Шулеман із міста Віттер біля Лос-Анджелеса наприкінці січня народила шістьох хлопчиків і двох дівчаток. Близнята мають по два імені: Ноа Енджел, Маліа Енджел, Ісайя Енджел, Наріа Енджел, Джон Енджел, Джеремія Енджел, Джозіа Енджел та Маккей Енджел. У перекладі з англійської "енджел" означає "янгол".

Вага немовлят — від 820 г до 1,5 кг. П"ятеро почуваються добре, троє лежать у барокамерах. Дітей жінка зачала за допомогою штучного запліднення. На ранніх етапах вагітності лікарі пропонували Наді зменшити кількість ембріонів. Але вона відмовилася.

Надя Шулеман уже має шістьох дітей. Запевняє, що від одного чоловіка. Зустрічається з ним пару разів на рік — заради сексу. Подружжя розлучилося 2000 року.

Анжела Шулеман, матір породіллі, вважає дочку безсовісною.

— У Наді немає грошей на виховання 14 дітей, — обурюється бабуся близнюків. — Вони всі жили в моїй квартирі, я платила за житло і харчування. А Надя тільки купувала іграшки. Вона ж отримує лише продуктові картки на 490 доларів. Троє із її шістьох дітей — інваліди, але пенсія у них мізерна.

Надя Шулеман до пологів працювала медсестрою у психлікарні.

— Моя дочка, єдина дитина в родині, була обділена увагою, бо я працювала до ночі, — зізнається Анжела. — У Наді завжди була нав"язлива ідея мати велику сім"ю. 1999-го хвора з психлікарні жбурнула у неї стіл і пошкодила Наді хребет. Відтоді у доньки депресія, болі у спині та скронях.

Із 2002-го по 2008 р. психлікарня виплатила Наді $165 тис. компенсації. Жінка гроші від матері приховала.

— Видавці та продюсери завалили мене пропозиціями, — каже жінка. — Хочуть знімати фільми та писати книги про нашу незвичайну родину.

Зараз ви читаєте новину «Американка назвала вісьмох близнюків подвійними іменами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі