пʼятниця, 21 травня 2010 09:34

Алена Делона з донькою поселили у 8-поверховий номер

Автор: фото: REUTERS/Eric Gaillard
  Французький актор Ален Делон з донькою Аннушкою (ліворуч) і актрисою Клаудіа Кардинале на червоній доріжці 63-го Каннського кінофестивалю
Французький актор Ален Делон з донькою Аннушкою (ліворуч) і актрисою Клаудіа Кардинале на червоній доріжці 63-го Каннського кінофестивалю

74-річний французький актор Ален Делон привіз доньку Аннушку, 20 років, на 63-й Каннський кінофестиваль. Їх поселили в найдорожчому готелі "Maртінез". Виділили 8-поверховий номер з індивідуальним ліфтом, тренажерною залою, терасою та басейном. Коштує такий 35 тис. євро за добу.

— Усі не одразу впізнали у супутниці Делона його доньку. Він зараз холостякує. Думали, це одна з його молодих коханок, — кажуть працівники готелю.

— Зараз я ні з ким не зустрічаюся, — говорить Ален Делон. — Тішуся дітьми й онуками. В Аннушки є на 4 роки молодший брат Ален-Фаб"єн. Мої діти самостійні, але який я буду батько, якщо не поставлю їх на ноги.

Два роки тому дівчину запросили знятися в кіно. Запропонували кілька ролей другого плану. Ален Делон через це обурився:

— Мої діти надто талановиті, щоб виконувати другорядні ролі. Донці я на подіум не дозволив вийти. Не хочу, щоб моя дитина швендяла подіумами, як колишня дружина, її мати Розалі Ван Бремен.

На кінофестивалі Алену запропонували зіграти італійського прем"єр-міністра Сільвіо Берлусконі. Фільм буде про любовні пригоди політика.

— Мені сказали, що в цій стрічці гратиме італійська ескорт-дівчина Патріція д"Аддаріо. Це та, що провела кілька вечорів із прем"єром у його резиденції. Щоб я зіграв в одному фільмі з повією, мій гонорар має бути не менш як 2 мільйони євро.

Французька актриса 66-річна Катрін Деньов привезла до Канн свою доньку К"яру Мастрояні, 22 роки. Її народила від італійського актора Марчелло Мастрояні. Актриса ніколи не виходила заміж. У цивільному шлюбі жила тільки з російським емігрантом, кінорежисером Вадимом Племянніковим.

— Два роки тому Катрін привезла свого наймолодшого шанувальника, — згадують організатори фестивалю. — Це був 7-річний парижанин, який зображав її у малюнках. Торік теж приїхала з якоюсь шанувальницею. Фанатка присвячувала їй свої пісні. З донькою тут її бачать уперше. Родина Черновецького мала смішний вигляд



Другий рік поспіль до Канн приїжджають дружина та донька столичного мера Леоніда Черновецького. 54-річна Аліна Айвазова та Христина Черновецька, 30 років, прийшли на вечірку ювелірного бренду "Шопард".

— Мали смішний вигляд, порівняно з іншими гостями, — кажуть очевидці. — Було дуже спекотно, а вони одягнули хутряні накидки. Христина своїм нарядом нагадувала Ксену — принцесу-воїна з однойменного серіалу для підлітків. Певно, так вони хотіли підкреслити свій статус багатих українок.

Торік Аліна Айвазова відзначала своє 54-річчя в Каннах. Прийшла на благодійний аукціон, який влаштувала актриса Шерон Стоун. Запросила на вечірку 20 своїх друзів. Квиток для кожного купила за 20 тис. євро. 


Дженіфер Лопес побила чоловіка


$5 тис. і паспорт украли на фестивалі в голлівудської акторки 23-річної Ліндсі Лохан, коли вона напідпитку поверталася після кінопоказу в готель.

69-річний французький режисер Бертран Таверньє наступив на поділ довгого плаття актриси Мелані Тьєррі, йдучи на показ свого фільму "Дочка д"Артаньяна". Сукня з"їхала й оголилися груди. Режисер допоміг її підтягнути.

40-річна американська актриса Дженіфер Лопес побила сумочкою свого чоловіка Марка Ентоні. Парочка посварилася й оселилася в різних готелях.

$10–50 тис. коштує квиток на один фестивальний день.

65–80 євро просять за знімки знаменитостей із червоної доріжки. Їх продають у фотокрамниці за 100 м.

Зараз ви читаєте новину «Алена Делона з донькою поселили у 8-поверховий номер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі