четвер, 18 березня 2010 21:10

Олександра Домогарова переслідує колишня дівчина

Автор: фото з сайта www.world-stars.ru
  Російська актриса Марина Александрова (на фото) каже, що має сина від актора Олександра Домогарова. Він покинув її, щоб повернутися до своєї третьої дружини
Російська актриса Марина Александрова (на фото) каже, що має сина від актора Олександра Домогарова. Він покинув її, щоб повернутися до своєї третьої дружини

Російський актор 46-річний Олександр Домогаров рік живе сам. Йому набридли короткотривалі романи. Два роки тому він пішов від актриси 26-річної Марини Александрової.

— Марина за будь-яку ціну намагається потрапити на зйомки, в яких він бере участь, — кажуть друзі актора. —  Влаштовує сцени ревнощів на знімальному майданчику. Саша вдає, що не знає її.

Пара зустрічалася півтора року. Збиралися побратися, але Домогаров повернувся до попередньої дружини — акторки Наталі Громушкіної, 34 роки.

Із Мариною Александровою Домогаров знімається в багатосерійній теленовелі "М.У.Р.".

— На ці зйомки я погодився заради грошей, — каже він. — Через кризу, коли кіно стали знімати рідше, розкидатися ролями не можна. Попросив у режисерів, щоб нас знімали в різний час.

Наприкінці березня актор закінчить зйомки в Москві й поїде на місяць за кордон.

— Думаю, до цього часу ми помиримося. Вона кілька разів приходила до мене додому. Приводила свого сина. Досі не знаю, хто його батько. Марина каже, що я. Навіть по батькові записала його Олександровичем. Але я їй не вірю.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Домогарова переслідує колишня дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі