понеділок, 02 березня 2009 18:28

Адріана Ліма вийшла заміж

Автор: фото: REUTERS/Mario Anzuoni
  Бразилійська модель Адріана Ліма торік заробила 6 мільйонів доларів
Бразилійська модель Адріана Ліма торік заробила 6 мільйонів доларів

Бразилійська модель Адріана Ліма, 27 років, вийшла заміж за сербського баскетболіста 29-річного Марко Ярича. Церемонія відбулася на гірськолижному курорті Джексон Хоул. Про весілля однієї з найбагатших манекенниць світу повідомили минулого тижня.

Торік улітку Ліма повінчалася з Яричем.

— Пишне весілля плануємо на це літо, — розповідає Адріана. — Запросимо усіх родичів і друзів. Поки вирішуємо, де будемо гуляти: в Сербії чи Бразилії.

Кажуть, Ліма вагітна. Останнім часом вона вдягає просторі сукні, які прикривають її кругленький животик.

Адріану називають найсором"язливішою у модельному бізнесі. Жінка ніколи не ставала героїнею скандальної хроніки, уникає алкоголю та наркотиків, гучних світських заходів.

— Я дуже швидко втомилася від нещирих людей, яких так багато у модельному бізнесі, — зізнається манекенниця. — Мене не приваблюють публічні заходи, клубне життя і тусовки. Я люблю читати книги у тиші. Якщо у мене буде донька, я забороню їй йти у моделі.

Адріана мала роман із музикантом Ленні Кравіцом. Якось Томмі Лі, колишній чоловік моделі Памели Андерсон, заявив, що парубкуватиме, доки Ліма не стане його дівчиною. Вона почула це і наперед відмовила йому.

Зараз ви читаєте новину «Адріана Ліма вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі