середа, 09 грудня 2009 12:47

Актриса Ірма Вітовська радить: "Навчіться падати на бік"

  "Вона є окрасою будь-якої вистави - кокетлива, лірична, співоча, задиркувата, вдумлива, фантазійна", - написано про 34-річну акторку Ірму Вітовську на сайті київського Молодого театру. Активно знімається в кіно, відомою стала завдяки серіалу "Леся + Рома"
"Вона є окрасою будь-якої вистави - кокетлива, лірична, співоча, задиркувата, вдумлива, фантазійна", - написано про 34-річну акторку Ірму Вітовську на сайті київського Молодого театру. Активно знімається в кіно, відомою стала завдяки серіалу "Леся + Рома"

1. Усім раджу їсти чорний шоколад. В ньому є гормон щастя, поліпшення настрою. А ще гарно впливає на пам"ять. Це важливо, коли вчиш довгий текст.

2. "Підлогу треба помити так, щоб її не перемивали. Це стосується будь-якої роботи. Помий її на носі, на вусі", - казав мені дідусь. Він мав на увазі, щоб я шукала свою індивідуальність, була іншою, яскравою, собою.

Дідусь працював у церкві паламарем і з дитинства заклав мені три речі: Бог, людина й Батьківщина. Якщо дотримуватися їх, ніколи не крастимеш, не виженеш маму надвір.

3. Заміж варто виходити після 30, коли вже любиш недоліки коханого. Мають бути матеріальні можливості виховувати дитину, найняти няню, а не скидати на дідусів і бабусь. Ми з Володею одружилися 2002-го, а живемо разом 10 років. Моя бабця казала: "Знайся віл із волом, а козел із козлом". Вибирайте чоловіка розумного і щирого.

4. Гроші сьогодні краще зашити в подушку. У нас є трошки кредиту за сімейний мікроавтобус. Ще вчу сестру Наталку на журналіста в Донецьку. Плачу, здається, до тисячі доларів на рік. Хочу допомогти їй купити квартиру в Києві. Свою я отримала у спадок від дідуся з бабусею.

5. Треба розбігатися - якщо вас ревнують і це дратує. Ревнивці люблять лише себе.

6. Щоб навчитися кататися на лижах, насамперед навчіться падати на бік. Хороші лижі тоді самі відчепляться.

7. Маску для обличчя робіть із макової олії. Особливо вона корисна влітку. Є монастир у селі Покотилівка на Харківщині. Там ченці чавлять старовинним пресом олію з маку, розторопші, гарбуза. Привозять під греко-католицьку церкву на Львівській площі, я там купую.

8. Із сучасних українських авторів варто читати Андруховича, Дереша, Марію Матіос. Зараз штудіюю її "Москалицю". Мрію, щоб були екранізовані деякі твори Матіос, ходжу і прошу, щоб хтось це зробив.

9. У домі мають бути речі, зроблені руками. Тоді панує інший дух. У спадок мені залишилися люльки, праски, ключі. У нас на вікнах - художня ковка, на півстіни - панно з мозаїки "Козак Мамай", багато різного каміння. Люблю рукотворні скатертини, вишиті подушки, домоткані покривала.

Моя бабця казала: "Знайся віл із волом, а козел із козлом". Вибирайте чоловіка розумного і щирого

10. Мобільним телефоном  користуюся рідко. Якось написала чоловікові ніжну есемеску: чекаю тоді-то в кафе. І випадково надіслала іншій людині. До кафе заходить молодий чоловік із квітами, святково вдягнений. Довелось виставляти йому коньяк за моральні збитки. А якось не ту людину привітала зі званням народного артиста.


Зараз ви читаєте новину «Актриса Ірма Вітовська радить: "Навчіться падати на бік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі