понеділок, 07 серпня 2017 18:33

Звільнили лікаря й медсестру, які п'яними приймали жетрв ДТП

Звільнили лікаря й медсестру, які п'яними приймали жетрв ДТП
Травматолога вже лікували від алкоголізму. Фото: dtp.kiev.ua

Звільнили лікаря-травматолога та молодшу медсестру, які п'яними приймали жертв смертельної ДТП біля Києва.

"Спочатку вони заперечували, що вживали алкоголь, але завдяки тому, що поліція робила відповідний тест, вони обидва звільнені без права поновлення на роботі", - сказав заступник головлікаря з медчастини Бориспільської центральної районної лікарні Євген Черенко, повідомляє Укрінформ.

На місце травматолога викликали іншого спеціаліста відділу травматології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві нетверезий водій збив дітей на узбіччі

Черенок повідомив, що лікар і раніше мав проблеми з алкоголем. Його лікували від алкоголізму за рахунок лікарні.

Звільнений не займався лікуванням дівчинки, яка померла після ДТП. Нею займалася бригада хірургічної допомоги. Але травми були несумісні з життям. Після операції зранку дівчинка померла.

6 серпня ввечері на Бориспільській кільцевій дорозі сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі ВАЗ і Opel, які рухалися назустріч. Загинули шестеро осіб, серед яких була дитина. Також у ДТП постраждали двоє людей. Їх доставили в Бориспільську ЦРЛ. Трохи згодом стало відомо про ще одну загиблу дитину.

Обстежував постраждалих лікар-травматолог Юрій Мурдза, який був у стані алкогольного сп'яніння. Родичі постраждалих у ДТП помітили ознаки алкогольного сп'яніння у нього і молодшої медсестри. Викликали співробітників поліції.

Зараз ви читаєте новину «Звільнили лікаря й медсестру, які п'яними приймали жетрв ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі