середа, 02 листопада 2022 08:21

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ за дві години знищили 12 іранських дронів

У ніч на 2 жовтня українська протиповітряна оборона збила 12 із 13 випущених по Україні дронів-камікадзе Shahed-136.

Іранські безпілотники знищили у східних та центральних областях за дві години ‒ з 23:00 по 1:00, повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  За дві години українська ППО збила 12 іранських безпілотників
За дві години українська ППО збила 12 іранських безпілотників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ підсмажили окупантів на півдні ‒ гарні новини з фронту від Генштабу

Шість БпЛА збито зенітними ракетними підрозділами, авіацією та мобільними вогневими групами повітряного командування "Схід".

"Ще шість – у зоні відповідальності повітряного командування "Центр", із залученням винищувальної авіації, підрозділів зенітних ракетних військ. А також мобільних вогневих груп Сухопутних військ та Сил територіальної оборони України", ‒ йдеться у повідомленні.

Іран на початку листопада планує відправити у Росію понад 200 бойових дронів. Направлять безпілотники Shahed-136, Mohajer-6 та Arash-2, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Російські окупанти стали менше використовувати іранські дрони-камікадзе Shahed-136. Пояснень може бути кілька, сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу 1 листопада. За його словами, можливо, частину дронів ще не довезли.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ за дві години знищили 12 іранських дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі