понеділок, 11 травня 2020 14:05

Зниклого з вантажного судна українського моряка знайшли мертвим

Зниклого з вантажного судна українського моряка знайшли мертвим
У Мексиці з борту вантажного судна Panamax Alexander зник українець - член екіпажу. Його тіло знайшли місцеві рибалки. Фото: shipspotting.com

У Мексиці з борту вантажного судна Panamax Alexander зник українець - член екіпажу.

Його тіло знайшли місцеві рибалки, повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

"10 травня до посольства України в Мексиці надійшло повідомлення про зникнення на шляху до мексиканського порту міста Масатлан, штат Коліма, з борту вантажного судна Panamax Alexander (прапор Кіпру, ІМО 9233492) громадянина України — члена екіпажу судна", — сказав Погорельцев, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесит Владислав Маслов зник в Індійському океані

Він додав, що коли моряка не виявили на борту судна, капітан ініціював його пошуки у морі, а про надзвичайну подію повідомили адміністрацію порту міста Масатлан.

"До пошукових робіт було залучено засоби військово-морського флоту Мексики. Цього ж дня 10 травня цього року тіло громадянина України було знайдено місцевими рибалками", — зазначив Погорельцев.

За його словами, за цим фактом порушено кримінальну справу, мексиканські правоохоронні органи проводять розслідування.

У місті Роттердам в Нідерландах знайшли тіло 39-річної українки. Вона була в складі екіпажу круїзного судна Regal Princess.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого з вантажного судна українського моряка знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі