середа, 04 липня 2018 20:59

Знайшли трупи жорстоко вбитих контрабандистів
5

На Сумщині вбили трьох жителів Запорізької області. Вони планували перевезти поза пунктом пропуску на територію Росії запчастини до сільськогосподарської техніки.

2 липня на території Краснопільського району Сумської області виявили покинуті автомобілі Renault Trafic та Volkswagen LT зі слідами крові. Біля них лежали 11 гільз. В озері знайшли чоловічий одяг з кульовими отворами та слідами крові і документи, повідомила речниця ГПУ Лариса Сарган у Facebook.

Авто і одяг належали 36-річному, 34-річному та 40-річному жителям Запорізької області. З 2 липня вони не виходили на зв'язок із родичами.

Правоохоронці провели спецоперацію і затримали 41-річного жителя селища Краснопілля та 36-річного сумчанина.

"Стосовно них зібрано достатньо доказів щодо їх причетності до зникнення трьох осіб та заволодіння їх майном", - повідомила Сарган

В автівка затриманих знайшли ювелірні вироби, що належали запоріжцям.

Близько сотні правоохоронців шукали зниклих людей до вечора 4 липня. О 18:00 поблизу селища Краснопілля виявили три трупи з вогнепальними пораненнями. Вони були закопані на соняшниковому полі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп у неприродній позі знайшли кияни в дворі будинку

Затриманим готується повідомлення про підозру в умисному вбивстві трьох осіб з корисливих мотивів. До обрання запобіжного заходу вони будуть в ізоляторі тимчасового тримання.

"Прокуратура наполягатиме на їх триманні під вартою. Разом з тим, встановлюються інші особи, які також можуть бути причетні до вбивства", - зазначила речниця генпрокуратури.

Зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі.

Фото 18+.

Поліція знайшла вбитих контрабандистів
Фото: Facebook
Поліція знайшла вбитих контрабандистів
Поліція знайшла вбитих контрабандистів
Поліція знайшла вбитих контрабандистів
Поліція знайшла вбитих контрабандистів

У Харківської області у місті Чугуїв жителі одного з будинків знайшли в сусідній квартирі труп чоловіка і скелет жінки. У Нацполіції повідомили, що на виявлених тілах, не знайдено ознак насильницької смерті.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли трупи жорстоко вбитих контрабандистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі