вівторок, 20 червня 2006 14:47

Жителі Феодосії обікрали "натівських окупантів"

Український корабель "Антон Колесніченко" у Феодосії чекали близько 15 години в понеділок. Він повинен був забрати майно, яке разом з американськими військспецами було привезене до Криму в кінці травня. Завантаження має тривати як мінімум 2 дні, і 24 червня судно повинне вийти з порту Феодосії.

Спеціально для ревізії та відправки свого добра на батьківщину, до Криму в неділю із США прибули 35 технічних фахівців. Схоже, їх чекає неприємний сюрприз: американський вантаж дещо "схуд" за час свого перебування на кримській землі. Протягом трьох тижнів до нього не заростала народна стежка: контейнери прагнули оглянути депутати, активісти політичних партій, представники громадськості. Хто ще мав можливість підібратися до вантажу, невідомо, але результати відомі.

-Пропало немало запчастин та інструментів, навіть ключі від автомобілів, - розповів депутат міськради Феодосії Леонід Єрмуракій.
- З техніки навіть дзеркала зникли. Чомусь більше всього постраждали аптечки, деякі виявилися випатраними повністю. Думаю, слід чекати великого скандалу,- додав він.

Окрім вмісту аптечок (великий "попит" мали презервативи та ліки в шприц-тюбиках), ніби "виросли ноги" у двох десятків ноутбуків, які також були в контейнерах. Джипа-"хаммера", що стоїть на території порту позбавили не тільки багатьох важливих частин, але навіть одного або двох коліс (можливо, йдеться про запаску). Керівництво порту поки від коментарів відмовляється, так що підтверджувати або спростовувати цю інформацію доведеться, мабуть, самим американським "ревізорам", повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Феодосії обікрали "натівських окупантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі