понеділок, 10 жовтня 2011 14:55

Житель Дніпропетровська вбив батька, який не хотів їсти

Житель Дніпропетровська вбив батька, який не хотів їсти

Житель Дніпропетровська "осиротив" себе власними руками, забивши до смерті батька, який не хотів їсти.

7 жовтня поточного року в Червоногвардійський РВ міліції Дніпропетровська надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вул. Академіка Янгеля померла людина. По прибуттю на місце події співробітниками міліції у вітальні був виявлений труп 75-річного господаря будинку.

Як стало відомо з висновку судово-медичної експертизи, смерть пенсіонера настала внаслідок закритої травми грудної клітини, численних переломів ребер і травматичного шоку. За фактом скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий 39-річний син померлого.

Як з'ясувалося, напередодні чоловік намагався з ложки нагодувати батька, який раніше переніс інсульт та інфаркт міокарда і без сторонньої допомоги не пересувався. Через небажання потерпілого їсти, син, в пориві гніву, побив його, після чого переніс на крісло, де останній заснув.

За даним фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України. Згідно санкції якої зловмисникові загрожує позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Житель Дніпропетровська вбив батька, який не хотів їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі