понеділок, 20 серпня 2018 18:10

Жінку викинули на вулицю із власної квартири

В Запоріжжі жінку вигнали на вулицю з власної квартири.

Інцидент стався в Орджонікідзевському районі по вул. Південноукраїнській, 13. Наталія Сіргутіна – інвалід, залишилася з речами на вулиці через паперову тяганину. Про це пише місцевий мешканець Максим Шабалін у Facebook.

Автор: facebook.com/maksim.shabalin
  У Запоріжжі Наталію Сіргутіну  вигнали на вулицю з власної квартири
У Запоріжжі Наталію Сіргутіну вигнали на вулицю з власної квартири

"Я в легкому шоці! Кілька днів тому побачив цю жінку. Але через два дні виявив її на тому ж місці, і не зміг пройти повз. З її слів, працівники Нацполіції в супроводі десятка кремезних хлопців їй зламали двері, і з речами виставили на вулицю. Сказали, що тут вона більше не живе, і у цієї квартири інший господар. Вже 8 днів вона живе на лавочці", - написав він.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Міхліна відібрала квартиру в племінників

Наталя Сіргутіна народилася в цьому будинку. Жила разом з батьками і братом в однокімнатній квартирі, вона була неприватизована. Згодом вийшла заміж і поїхала. Батьки померли, жінка повернулася в батьківську квартиру до брата, повідомляє телеканал "Алекс".

Прописатися не встигла, бо відповідальний квартирокористувач, її брат, теж помер. Щоб визнати своє право на користування неприватизованою квартирою, місяць тому жінка звернулася до суду. Те, що квартира спірна, чиновників не цікавило, виконком міської ради віддав це житло 42-річній майору поліції.

Автор: facebook.com/maksim.shabalin
  У Запоріжжі Наталію Сіргутіну  вигнали на вулицю з власної квартири
У Запоріжжі Наталію Сіргутіну вигнали на вулицю з власної квартири

Через завантаженість судів у департамент житлово-комунального господарства не дійшло повідомленням про судовий позов по цьому житлу, тому чиновники віддали комунальну власність.

У Дніпрі відібрали 2-кімнатну квартиру в родини 48-річної Лілії Нерус. Приїхали та одразу виламали двері. Сказали, що є нові власники, а їхня квартира перепродана.

Зараз ви читаєте новину «Жінку викинули на вулицю із власної квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі