вівторок, 10 жовтня 2017 18:10

Жінка торгувала наркотиками біля дитячого садка
3

Жінка виготовляла опій вдома
Фото: www.npu.gov.ua
Жінка виготовляла опій вдома
Жінка виготовляла опій вдома

У Сумах правоохоронці затримали 30-річну жінку. Біля дитячого садка вона продавала наркотики - опій ацетильований.
Про це інформує прес-служба Сумської області.

"Жінка раніше судима, - коментує Радій Будзинський, начальник Управління протидії з наркозлочинністю Головного Управління Національної поліції області. – Під час поверхневого огляду в її сумочці поліцейські виявили шприци, заповнені речовиною, схожу на опій ацетильований. Вилучене направили на експертне дослідження, за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У київському метро затримали чоловіка з вибухівкою та наркотиками

Поліцейські встановили, інгредієнти для наркотику жінка купувала в магазині та аптеці, після чого вдома їх виготовляла. Мешкає вона зі своєю матір'ю та двома дітьми, найменшій з яких три роки, наркотики вживає ін'єкційно.

Жінкі обрали міру запобіжного заходу - домашній арешт. Оголосили підозру за збут та зберігання наркотиків. Їй загрожує від 5 до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Служба безпеки України перекрила в Кіровоградській області контрабанду наркотичних засобів з однієї з європейських країн.

Зараз ви читаєте новину «Жінка торгувала наркотиками біля дитячого садка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі