четвер, 03 вересня 2020 18:17

Жили під "відкритим небом": в парку знайшли сім'ю з малою дитиною

Жили під "відкритим небом": в парку знайшли сім'ю з малою дитиною
В парку знайшли сім'ю з малою дитиною Фото: www.facebook.com

В Одесі родина з маленькою дитиною опинилася в скрутному становищі. Вони облаштували житло в парку. 9-річний хлопчик спав на землі, а уроки робив на камінні. Про це повідомив заступник начальника ювенальної превенції поліції в Одеській області Дмитро Ревун.

Дитину на вулиці побачили перехожі і повідомили в поліцію. Вони одразу виїхали на місце.

"Серед куп екскрементів бездомних, біля пня, на якому лежить кинута кимось іконка, де розкидані шприци і порожні конвалюти від наркотичних медикаментів, дитина з інвалідністю грає з котом, не відходячи від мами, яка теж має інвалідність", — написав Ревун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знає, хто батьки і де жила: 8-річна знайда тиждень живе в лікарні

За словами Дмитра Ревуна, батько дитини — сирота. Втративши тимчасове житло і роботу, їх сім'я опинилась у парку.

"Залишити дитину в парку неможливо, не можна по ряду причин, про що ми чесно повідомляємо батькам і дитині", — описав ситуацію поліцейський.

Дитину заспокоїли і все їй пояснили: хлопчик потрапить спочатку до лікарню, а згодом — до центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

"До розмови долучилися його мама і тато, які пояснили дитині, що його ніхто не залишить і що буде краще в центрі, ніж з ними в парку", — написав Ревун.

Наразі вирішується питання щодо об'єднання батьків з дитиною.

У одному з сіл на Херсонщині в покинутому хліві оселилися жінка з 7-річним сином. В приміщенні не було вікон і дверей, замість ліжка на землі лежав старий матрац.

Зараз ви читаєте новину «Жили під "відкритим небом": в парку знайшли сім'ю з малою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі