середа, 29 лютого 2012 16:03

"Жигулі" закидали картоплею в Києві через рекламний ролик

"Жигулі" закидали картоплею в Києві через рекламний ролик

Столична ДАІ інформує, що автопригода, яка сталася неподалік від НСК "Олімпійський", була запланованою. Відбувались зйомки рекламного ролика.

"У деяких Інтернет-виданнях з'явилася інформація про те, що сьогодні вранці, у центрі столиці, а саме на перетині вулиць Саксаганського та Еспланадної, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю фури та автомобіля "ВАЗ". Тут "Жигулі" нібито врізалися у вантажівку, а у останньої відкрився боковий борт, картопля засипала легковик і опинилась на дорозі. Через намагання водіїв сфотографувати це видовище, на місці пригоди рух транспорту був уповільненим", - повідомили в прес-службі ДАІ.

ВІДЕО: В центрі столиці "Жигулі" завалило картоплею

Державтоінспекція повідомляє, що неподалік НСК "Олімпійський" проводились зйомки рекламного відеоролика на замовлення однієї з харчових компаній. На це був виданий дозвіл Київської міської державної адміністрації, повідомлено відповідні служби.

Зараз ви читаєте новину «"Жигулі" закидали картоплею в Києві через рекламний ролик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі