середа, 12 грудня 2012 09:52

Жертві миколаївського садиста Саші Поповій купили трикімнатну квартиру

Жертві миколаївського садиста Саші Поповій купили трикімнатну квартиру
Друзі у Саші знайшлися навіть за океаном. Фото: mobus.com

Родичі Саші Попової нещодавно придбали для неї квартиру на гроші, виділені для цієї мети Фондом Ріната Ахметова.

Як розповіла тітка дівчини Ірина Цветухіна, це трикімнатне житло знаходиться на 6-му поверсі будинку на пр. Леніна - 5-й Слобідській. Воно потребує ремонту, якого родина поки осилити не може: на покупку квартири пішли всі спонсорські кошти, пише mukola.net.

Стан Саші поліпшується, і лікарі ЛШМД, куди дівчину возили на огляд, відзначають хорошу динаміку процесу одужання, але при цьому говорять, що швидше не буде: для повної її реабілітації повинно пройти мінімум роки два.

Ірина Цветухіна порівнює нинішню поведінку Саші з поведінкою 10 - річної дитини. Вона дуже збудлива і часто нервує, але лікарі говорять, що це не страшно. Прооперована щелепа повністю зажила, але голос Саші трохи змінився.

За словами тітки, від чергового курсу реабілітації в санаторії-профілакторії "Інгул" вони відмовилися: Саша не захотіла, вона самостійно займається лікувальною фізкультурою вдома, їй придбали диск "Здоров'я", до неї приходять масажист і невролог.

Вона як і раніше приймає багато ліків, на які йде чимало грошей. Але без пігулок поки не можна: трапляються ще приступи амнезії.

За порадою докторів Саші купили ноутбук і мобільний телефон, але іноді дівчина забуває, як ними користуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубку, який жорстоко побив Сашу Попову, суд накинув ще 3 роки тюрми

Вона багато гуляє - за ручку з подругою, самостійно може зробити 3-4 кроки, потім губиться. Ходить у кіно, до друзів. А друзі у неї знайшлися навіть за океаном.

Ірина Миколаївна каже, що нещодавно дзвонила якась жінка з Америки, запрошувала Сашу пожити у неї. Запрошення поки відхилили.

Побутові навички відновлюються: Саша вже може включити плиту, приготувати собі чай.

Щодо участі в шоу Малахова "Пусть говорят": Сашина тітка стверджує, що погодилися на це в надії на допомогу в організації консультації у кого-небудь з російських світил нейрохірургії.

Цього не сталося, хоча матеріально підтримали: на банківську картку після телепередачі були переведені тисяч 5 доларів.

Саша знає про те, що її кривднику Косінову збільшили термін відбування покарання.

Їй не вдалося подивитися йому в очі, хоча під її натиском родичі погодилися на присутність дівчини на недавньому засіданні Апеляційного суду.

Зараз ви читаєте новину «Жертві миколаївського садиста Саші Поповій купили трикімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі