середа, 05 грудня 2012 12:47

Жертва ДТП з Кінахом так і не отримала обіцяної допомоги

Жертва ДТП з Кінахом так і не отримала обіцяної допомоги
"Фольксваген" їхав на великій швидкості. Фото: Магнолія-ТВ

Водій "Опеля", який постраждав в результаті зіткнення з машиною народного депутата Анатолія Кінаха, так і не отримав обіцяну допомогу.

Про це повідомив син потерпілого, пише "Сегодня".

За кермом "Опеля" знаходився пенсіонер Михайло Бондаренко. Як розповів син Андрій Михайлович, його батько зараз у лікарні.

"Ніхто, на жаль, з пропозицією про допомогу до нас не звертався. У батька закрита черепно-мозкова травма, струс і забиття. Йому зараз потрібен спокій. Сьогодні належить пройти дороге обстеження на МРТ. Ми хочемо все вирішити по-мирному, і сподіваємося, що Анатолій Кінах на нас вийде", - повідомив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову Зачепилівської райради, який спровокував смертельне ДТП — звільнили

За його словами, "Фольксваген" їхав на великій швидкості на заборонений сигнал світлофора.

Як повідомлялося раніше, Кінах в інтерв'ю пресі раніше заявляв, що розпорядився допомогти. При цьому він категорично спростував те, що його машина їхала на червоне світло.

"Можу сказати, що ніякого червоного світла світлофора, як деякі пишуть, там не було. Я вже дав розпорядження допомогти тим, хто постраждав", - сказав Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Жертва ДТП з Кінахом так і не отримала обіцяної допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі