понеділок, 30 листопада 2020 09:40

Жінка побила медика "швидкої" - вимагала, щоб дитині зробили тест на Covid-19

Жінка побила медика "швидкої" - вимагала, щоб дитині зробили тест на Covid-19
Жінка розбила пульсоксиметр та пошкодила сумку з медикаментами Фото: kharkov.comments.ua

На Донбасі жінка напала на медиків. Вимагала, щоб її дитині зробили тест на коронавірус.

Медики виїхали на виклик щодо підвищення температури в дитини. Жінка розбила пульсоксиметр і пошкодила сумку з медикаментами, повідомили в Донецькому обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний чоловік напав на медиків "швидкої" і покусав їх

"Агресивна мати дитини, вимагаючи нецензурною лайкою проведення ПЦР, нанесла тілесні ушкодження фельдшеру, розбила пульсоксиметр і пошкодила сумку з медикаментами. Приголомшливим також є той факт, що інші члени родини байдуже за всім цим неподобством спостерігали", - сказано в повідомленні.

Після нападу був викликаний наряд поліції та складений протокол. У центрі додають, що бригади екстреної медичної допомоги не проводять тестування на Covid-19.

У Запоріжжі на медиків "швидкої" напали агресивні родичі пацієнтки, до якої приїхали на виклик. Лікарка, яка намагалася надати допомогу іншій людині, зрештою сама опинилася на лікарняному ліжку.

Зараз ви читаєте новину «Жінка побила медика "швидкої" - вимагала, щоб дитині зробили тест на Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі