вівторок, 22 червня 2021 15:02

Дружина не змогла впізнати: вибух під Києвом забрав життя ветерана АТО

Дружина не змогла впізнати: вибух під Києвом забрав життя ветерана АТО
Напередодні трагедії загиблий відсвяткував день народження. Фото: kv.dsns.gov.ua

Унаслідок вибуху в п'ятиповерховому будинку в селі Білогородка Бучанського району під Києвом загинув 47-річний Сергій Борисевич.

Чоловік раніше брав участь в антитерористичній операції на Донбасі, пише Obozrevatel з посиланням на анонімні джерела.

Зазначається, що минулого тижня в чоловіка стався конфлікт з сусідом, якому Борисевич нібито погрожував пістолетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Причиною вибуху в багатоповерхівці на Київщині могла бути граната - ДСНС

Співрозмовники додали, що в гаражі, який орендував загиблий, правоохоронці провели обшук та виявили боєприпаси. Потерпілий був одружений, проте вони з дружиною жили окремо. Жінка приїхала на впізнання, але через характер травм підтвердити, що це її чоловік, не змогла.

Питанням компенсації всім постраждалим вже зайнялася спеціальна комісія.

"Якщо ж фінансів, які є на місцевому рівні, буде недостатньо, то комісія ДСНС районного рівня звертатиметься до обласного рівня для того, щоб було виділено додаткове фінансування", – розповів керівник ДСНС Київщини Василь Слободяник.

Трагедія сталася 21 червня о 13:20. Рвонуло у квартирі на третьому поверсі. Пожежа розповсюдилась на четвертий, п'ятий поверхи та покрівлю. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло людини, орієнтовно – це чоловік. До лікарів звернулися всього 11 осіб. Троє з них залишаються в медзакладі. Всім іншим надана допомога на місці. Відомо, що серед постраждалих – 12-річна дитина.

Що спричинило вибух, поки що невідомо. Причин може бути кілька: як газ, так і вибухонебезпечні предмети, які могли бути в одній з квартир третього поверху, зазначив Слободяник.

Зараз ви читаєте новину «Дружина не змогла впізнати: вибух під Києвом забрав життя ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі