вівторок, 06 жовтня 2020 18:29

Затримали чоловіка, який торгував у мережі сильнодіючими ліками

Затримали чоловіка, який торгував у мережі сильнодіючими ліками
Чоловік протягом 5 років незаконно торгував сильнодіючими ліками в Мережі Фото: tsn.ua

У Харкові 30-річний чоловік протягом 5 років незаконно торгував сильнодіючими ліками в мережі. Під час відправок замовлень він використовував підроблені паспорти. Про це повідомляє пресслужба кіберполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві виробляли і продавали фальшиві ліки від раку

Зловмисник створив та адміністрував сайт, на якому здійснював торгівлю. Продаж був незаконним, бо чоловік не мав відповідних дозволів. Ліки покупцям він надсилав поштою, де надавав підроблені паспорти.

У помешканні чоловіка поліцейські виявили та вилучили комп'ютерну техніку, банківські картки, гроші, його авто та понад 10 тис. блістерів пігулок, вартістю 3,5 млн грн. Також у нього було 5 українських паспортів з його фотографією, але різними анкетними даними.

У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво та збут сильнодіючих і отруйних речовин. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

У Києві зупинили канал поставки фальсифікованих ліків на суму 3 млн грн. Незареєстровані та неякісні лікарські засоби серцево-судинної, гормональної та онкологічної групи ввозились на територію України без митного контролю.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіка, який торгував у мережі сильнодіючими ліками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі