вівторок, 28 березня 2017 14:29

Затримали чоловіка, який порізав бійця ОУН

Автор: yurasumy.livejournal.com
  Віталій Регор в результаті нападу отримав кілька колото-різаних ран
Віталій Регор в результаті нападу отримав кілька колото-різаних ран

Столичні правоохоронці затримали 29-річного жителя Криму, який порізав ножем бійця добровольчого батальйону ОУН Віталія Регора.

Нападника знайшли в Дніпропетровській області. Він переховувався у знайомих. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдову кіборга побили за українську мову

"Протягом кількох тижнів поліцейські встановили чоловіка, який може бути причетний до цього злочину. Понад шість місяців не могли з'ясувати його місцезнаходження. Однак київські оперативники не припиняли пошуки і знайшли чоловіка у Дніпропетровській області. Кримчанин - активний прихильник "русского мира". Він вирішив помститися потерпілому за зірвану колорадську стрічку", - написав Андрій Крищенко.

Напад стався у вересні 2016 року. Невідомий із ножем накинувся на Віталія Регора в центрі Києва. Завдав йому кілька колото-різаних поранень і втік.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіка, який порізав бійця ОУН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі