пʼятниця, 16 березня 2018 21:43

Затримали банду викрадачів людей
8

В Одесі затримали викрадачів людей
Фото: поліція
В Одесі затримали викрадачів людей
В Одесі затримали викрадачів людей
В Одесі затримали викрадачів людей
В Одесі затримали викрадачів людей

Працівники Департаменту карного розшуку Національної поліції України протягом останніх кількох днів спільно з працівниками поліції Одеської області і сусідніх областей затримали членів організованої озброєної банди, створеної за етнічною ознакою.

"До складу банди входили вихідці з Кавказького регіону. Члени цієї озброєної банди спеціалізувалися на викраденні та незаконному позбавленні волі громадян з метою вимагання за їх звільнення викупу в особливо великих розмірах", - повідомив перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін у Facebook.

В листопаді 2017 вони викрали жителя Одеси. За звільнення вимагали у його рідних $200 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екстазі переправляли в Україну поштою

Правоохоронці встановили та затримали 5 безпосередніх виконавців злочину, 4-м обрано запобіжний захід арешт, а деякі терміново виявилися "важко хворими".

"Згідно постанов суду було проведено понад тридцять обшуків за місцями реєстрації та фактичного проживання підозрюваних, транспортних засобів вищевказаних осіб, а також місць утримання злочинцями постраждалих. Виявлено та вилучено речові докази по справі, транспортні засоби та безліч різної зброї: кулемет, автомат, пістолети, гранати та ін", - додав Аброськін.

Главі Одеського обласного об'єднання "Самопоміч" Івану Сміренському із Чорноморська в ніч проти 15 березня підпалили авто Jaguar, попередньо обливши бензином.

Зараз ви читаєте новину «Затримали банду викрадачів людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі