пʼятниця, 23 липня 2021 10:48

Затоплені будинки та повалені дерева: рятувальники ліквідовують наслідки негоди
5

Фото: dsns.gov.ua

За минулу добу в Україні через сильний вітер та інтенсивні дощі підтопило 38 житлових будинків та дворогосподарств, повалило близько 90 дерев та пошкодило 100 покрівель.

До прибиральних робіт залучили 238 осіб та 57 одиниць техніки, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла плавали у воді: жертвами негоди стали двоє чоловіків

У Донецькій області в містах Дружківка, Костянтинівка, Слов'янськ, Мирноград, селищі Ямпіль та селі Кіндратівка пошкоджено 77 покрівель. Розпилили та прибрали 33 повалених дерева.

У Луганській області в місті Сватове пошкоджено дві покрівлі п'ятиповерхових житлових будинків та частково дах міської лікарні. У місті Троїцьке пошкоджено дах школи. На території Сватівського та Сєвєродонецького районів розпилили та прибрали 57 повалених дерев.

В Одеській області в Суворівському, Малиновському та Київському районах відбулося підтоплення 38 приватних житлових будинків та присадибних ділянок. Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС евакуювали 18 осіб. Відкачали близько 2 тис. м³ води. Роботи тривають.

22 липня в Маріуполі пройшла злива. У місті виникли проблеми з електропостачанням, вулиці пішли під воду, почалися перебої в роботі громадського транспорту.

Рятувальники аварійно-водолазної служби Маріупольської міської ради переведені в режим підвищеної готовності до НС природного характеру.

Зараз ви читаєте новину «Затоплені будинки та повалені дерева: рятувальники ліквідовують наслідки негоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі