неділя, 27 травня 2012 13:07

Запорізькі податківці розбилися на смерть в ДТП

Запорізькі податківці розбилися на смерть в ДТП
10 осіб перебувають у лікарні Фото: job-sbu.org

У Запоріжжі на трасі Харків-Сімферополь внаслідок ДТП розбився мікроавтобус, в якому знаходилися працівники податкової служби. 4 пасажири мікроавтобуса загинули, 10 травмовані.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах Запоріжжя, 26 травня на 373 км автотраси Харків-Сімферополь мікроавтобус з пасажирами врізався у вантажівку "КамАЗ" з причепом.

"За однією з версій, аварія могла статися через маневри автомобіля "Славута", який рухався попереду "КамАЗу" у напрямку Запоріжжя. З невстановлених причин, "Славута" частково виїхала зі своєї смуги руху на зустрічну, зачепивши мікроавтобус, що йшов назустріч. Від удару його занесло на "КамАЗ", що їхав за "Славутою", - повідомили джерела.

В результаті зіткнення загинули на місці 4 пасажири мікроавтобусу, ще 10 людей доставлені в мелітопольські медустанови з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомили родичі потерпілих, в мікроавтобусі знаходилися мелітопольські податківці, які їхали додому із Запоріжжя з відомчих футбольних змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівянку із дитиною на "зебрі" збив міліцейський начальник

За даними свідків ДТП, рух на трасі довелося перекрити через аварію, транспорт об'їжджав місце ДТП через навколишні села.

Зараз ви читаєте новину «Запорізькі податківці розбилися на смерть в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі