середа, 15 лютого 2017 21:13

"Замість колоди карт був гашиш" - митники розповіли про незвичні схованки наркокур'єрів

"Замість колоди карт був гашиш" - митники розповіли про незвичні схованки наркокур'єрів
yaizakon.com.ua

Київська міська митниця підготувала огляд незвичних та оригінальних схованок для наркотиків і психотропів, які застосовували зловмисники.

Про це повідомляє столична міська митниця ДФС.

"З України до Росії громадянин відправляв 6 баночок з кремами. Як виявилося, окрім крему кожна містила пакуночок із метамфетаміном. Загалом 355 грамів.

84 таблетки з клоназепамом митники виявили в банці з драже M&M's. Психотропні таблетки знаходилися разом із цукерками. Ці солодощі надійшли в посилці з Дубая. Митники зазначають, що на їх пам'яті це перший випадок пересилки наркотиків ОАЕ.

А ось в коробці, яка мала містити колоду карт, митники знайшли гашиш. Його в Україну надіслав англійський "картяр".

Майже 3 кг марихуани у 5 футлярах для гри в нарди виявила Бетті – службова собака, що працює в складі кінологічної команди митниці. Пакунки з цією наркотичною рослиною надійшли в Україну поштовим відправленням із Замбії. Згодом на замовника вийшли. Йому оголосили про підозру.

Іграшкове ведмежа мимоволі перетворилося в наркокур'єра. Всередині іграшки митники виявили 35 ампул з сильнодіючою речовиною. Такий "подарунок" прямував з України до Польщі.

Досить нестандартним виявився вміст хорватської пачки цигарок. Замість цигарок знайшли арахіс, льодяники та на додачу героїн.

Ледь не став небезпечним дитячий конструктор з Нідерландів. Посеред пластикових деталей іграшки виявили кокаїн та психотропну речовину МДМА", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через інтернет розповсюджували особливо небезпечні наркотики

Загалом, протягом 2016 року працівники митниці припинили 356 спроб перемістити через кордон України психотропні речовини.

У Державній прикордонній службі показали, куди контрабандисти найчастіше ховають свій товар в автомобілях.

Зараз ви читаєте новину «"Замість колоди карт був гашиш" - митники розповіли про незвичні схованки наркокур'єрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі