четвер, 26 жовтня 2017 13:41

Замах на Мосійчука: у загиблого підполковника залишилася хвора мати

Замах на Мосійчука: у загиблого підполковника залишилася хвора мати
36-річний Михайло Мормиль став випадковою жертвою під час замаху на народного депутата Ігоря Мосійчука. Фото: facebook/sergey.kornuta

Колишній співробітник поліції 36-річний Михайло Мормиль загинув під час замаху на народного депутата від фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Став випадковою жертвою, жив у будинку поруч із телестудією. Про це пише "Обозреватель".

"Знаю Мішу з дитинства. У нього є двоє братів - 39-річний Саша і 28-річний Ігор, а також сестра 27-річна Галина. Хороші хлопці, вони росли на моїх очах", - розповіла сусідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони поранили звіра" - Мосійчук пообіцяв покарати кривдників

Також жінка розповіла, що Михайло розлучений. У нього залишилися батьки. Мати постійно хворіє.

"У них дуже хвора мама, у неї цукровий діабет, постійно ходить по лікарях. Не знаю, як вона переживе все це", - розповіла сусідка.

"До 2015 року підполковник Мормиль був співробітником Юридичного департаменту МВС. Після звільнення займався приватною юридичною практикою", - повідомив у Facebook народний депутат Антон Геращенко.

Увечері 25 жовтня біля редакції телеканалу "Еспресо" на вул. Адама Міцкевича у Києві стався вибух. Троє постраждалих від вибуху перебувають у лікарні - серед них народний депутат Ігор Мосійчук і політолог Віталій Бала. Ще дві людини загинули - охоронець нардепа та чоловік, який проходив поруч. Прокуратура відпрацьовує три основні версії замаху на народного депутата Ігоря Мосійчука.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Мосійчука: у загиблого підполковника залишилася хвора мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі