четвер, 09 лютого 2023 10:38

Захотів поговорити про пожежі ‒ Путін екстрено скликав Радбез РФ

Захотів поговорити про пожежі ‒ Путін екстрено скликав Радбез РФ
Президент РФ Володимир Путін 8 лютого екстрено зібрав Радбез. Фото: pravda.com.ua

Російський диктатор Володимир Путін ввечері 8 лютого терміново скликав засідання Ради безпеки РФ.

Темами наради з постійними членами Радбезу стала пожежна безпека та зниження ризиків паводків. А також розвиток інфраструктури. Про це повідомили російські державні ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію сколихне бунт, який повалить режим Путіна – ГУР

"У нас сьогодні два питання. Одне пов'язане з розвитком інфраструктури. Але це друге питання. А перше стосується заходів щодо підвищення пожежної безпеки та зниження ризиків виникнення надзвичайних ситуацій у паводковий період", ‒ сказав Путін.

Чому під час сильних морозів у Росії він захотів обговорити саме ці питання, не уточнюється. Не згадували на відкритій частині наради й про регіони, яким загрожує пожежна небезпека.

У середу, 8 лютого, у Ростовській області Росії почалася пожежа на території заводу з перероблення нафтопродуктів. Підприємство – найбільший постачальник нафтопродуктів на півдні Росії.

7 лютого у місті Кстово Нижньогородської області Росії також горів нафтопереробний завод. Пожежі надали третій рівень складності.

В Ангарську Іркутської області Росії була масштабна пожежа. Горіли цистерни з пальним. Перед тим масштабна пожежа сталася у Москві. Там загорівся великий склад на вул. Добролюбова біля метро Дмитровська. Площа пожежі сягнула 2 тис. кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Захотів поговорити про пожежі ‒ Путін екстрено скликав Радбез РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі