вівторок, 12 вересня 2023 23:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади з позивним "Фарш"

Загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади з позивним "Фарш"
Загинув боєць з позивним "Фарш". Фото: Бабель

На Бахмутському напрямку загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади на позивний "Фарш". Він був родом з Одеси та вступив у військо після повномасштабного вторгнення Росії. Про його смерть повідомили друзі.

"Фарш" став медійно відомим після виходу інтервʼю з ним на каналі бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боєць плаче годину: "Пацанов жалко" – як медики рятують поранених на одній з найгарячіших ділянок фронту

В ньому він висловлює відверто зневажливе ставлення до ворога, підкріплене міцним слівцем. "Фарш" не боявся смерті і казав, що його доля вирішена. Він мріяв про бронетранспортер MaxxPro із кулеметом Мinigun і щоб йому дозволили "зрізати під корінь" ворожу посадку.

Після завершення війни "Фарш" планував продовжувати воювати на Сході.

"Я працював тілоохоронцем, якщо залишусь цілим (в ідеалі, звісно, треба вижити), то буду тілоохоронцем. А другий варіант, який мені подобається більше, це знайти ПВК для участі в якихось громадянських конфліктах, війнах десь у східних країнах – Сирія, Лівія, Ірак, Африка, Афганістан", – казав боєць.

У бою на Донбасі загинув депутат Київської міської ради від "Європейської Солідарності" Сергій Ільницький (Сокіл). Він воював з 2014 року.

Ільницький від самого початку бойових дій був на фронті. Ветеран Збройних Сил України, учасник АТО, полковник у відставці, він пішов добровольцем служити на фронт за прикладом свого сина-госпітальєра. Як кадровий військовий став начальником штабу УДА. Кавалер ордена "За заслуги".

Зараз ви читаєте новину «Загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади з позивним "Фарш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі