понеділок, 11 листопада 2019 10:09

Загинули жінки та їхні діти: подробиці смертельної аварії під Києвом

Загинули жінки та  їхні діти: подробиці смертельної аварії під Києвом
На Київщині в результаті зіткнення двох легковиків загинули 4 людей, серед них 2 - діти. Ще четверо потерпілих у лікарні. Фото - kiev.informator.ua

Смертельна аварія, яка забрала життя 4-х людей, сталася на на автодорозі Бородянка-Гостомель Ірпінського району на Київщині.

Унаслідок зіткнення Volkswagen Caddy та Volvo загинули 2 жінки та їхні 2 дітей, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Caddy на іноземній реєстрації, виїзджаючи на перехрестя з с. Здвижівка на автодорогу, проігнорував вимогу знаку "Рух без зупинки заборонено" та не надав перевагу автомобілю Volvo, що рухався по головній дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві Logan зіштовхнув із дороги Lexus: загинула пішохід

"Два легковики перекинулись. В результаті ДТП загинуло четверо пасажирів автомобіля Volkswagen: 33-річна матір, її 11-річний син та 39-річного віку жінка зі своєю 12-річною донькою. Ще троє потерпілих з іншої автівки отримали травми та госпіталізовані", - сказано в повідомленні.

45-річний водій-винуватець з різними тілесними ушкодженнями доправлений до лікарні. Він затриманий і знаходиться в спецпалаті під охороною.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, встановлюють усі обставини ДТП.

Аварія сталася 10 листопада о 16.15. Для надання допомоги від ДСНС залучалося 5 працівників особового складу та 1 одиниця техніки.

Зараз ви читаєте новину «Загинули жінки та їхні діти: подробиці смертельної аварії під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі