середа, 18 серпня 2021 21:10

Загибель мера Кривого Рогу: озвучили аргумент проти суїциду

Загибель мера Кривого Рогу: озвучили аргумент проти суїциду
Із загиблим мером Кривого Рогу Костянтином Павловим будуть прощатися 19 серпня. Фото: facebook.com/Konstantin.Pavlov.main

Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов не міг вкоротити віку, бо був глибоко віруючою людиною.

Крім того, у його загибелі є низка дивних фактів, які вказують, що це було не самогубство, розповіла громадська діячка Інеса Біла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здригнувся і впав: показали ще одне відео загибелі мера Павлова

"Костянтин був глибоко віруючою людиною. А віруюча людина допустити до суїциду не могла. Відкидаємо цю версію одразу. Він був відповідальною, щирою, життєрадісною, доброю, чуйною і цілеспрямованою людиною. У нього були плани на майбутнє. Напередодні ми з нашої громадської організації телефонували йому, ми планували благоустрій в місті ", - сказала Біла в ефірі програми "Сьогодні День".

За словами громадської діячки, це наводить на дуже дивні сумніви.

"Чати всі почищені в месенджері, листування з усіма - в Viber, Telegram. Це теж наводить на якісь підозри. Чомусь відео завжди дається дозовано. Це теж наводить на домисли", - додала Біла.

15 серпня приблизно о 16:00 на порозі власного особняка в селі Вільне знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло виявили на веранді. Лежав на спині з вогнепальним пораненням в області серця. Верхня частина тулуба на вулиці, нижня – у будинку. Ліворуч – зброя та одна гільза. Справу розслідують як умисне вбивство. Серед основних версій – самогубство, необережне поводження зі зброєю, убивство. Не відкидають і доведення до самогубства. Із загиблим будуть прощатися 19 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Загибель мера Кривого Рогу: озвучили аргумент проти суїциду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі