субота, 02 листопада 2019 08:54

Загибель Дениса Чаленка: розповіли про хлопця, з яким мав конфлікт

Загибель Дениса Чаленка: розповіли про хлопця, з яким мав конфлікт
У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Фото - prk.city

14-річного Дениса Чаленка із Прилук на Чернігівщині вбили. У цьому переконані рідні та мешканці міста.

Підозрюють, що до злочину причетний 16-річний Андрій із села Антонівка Варвинського району. Саме він надсилав Денисові повідомлення з погрозами, які збереглися на телефоні. У хлопців начебто виник конфлікт через дівчину. Андрій писав, що приб'є Дениса. А у вечір його зникнення перестрів разом із друзями. Дениса побили, а тіло віднесли на колії.

"Це не перша жертва його і його дружків. В Новій Греблі вони побили двох хлопців, яким уже за 20 років. Це було тиждень тому. Якщо їх не притягнути до відповідальності, то можливо це буде не остання жертва", - каже Вікторія Блищавенко-Алієва.

Із Андрієм спілкувалися поліцейські та активісти. Він свою причетність заперечує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова загибель 14-річного Дениса Чаленка: справа отримала новий поворот

"Ми знайшли і його, і його друга. Жителі села доводили, що бачили їх в цей час в селі. Батьки клянуться, що вони були вдома. Зараз відпрацьовуємо свідків, які нібито бачили їх у місті. У цій справі багато загадок, але не вірю, що малий сам потрапив під потяг. Поліція може перевірити маршрут кожного за номерами телефонів. Чи були ці особи в одному місці з покійним. До речі, цього Андрія поліція допитувала ще до нас і відпустила. Він разом із другом не ховається, а сидять в селі", - розповів Сергій Ткаченко із громадського патруля Прилук.

Тим часом батьки сподіваються, що незалежна експертиза прояснить ситуацію. Для її проведення тіло Дениса привезли в Київ напередодні. На результати, які вкажуть, як саме помер хлопець, чекають уже з понеділка.

У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. 29 жовтня хлопець пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно. Поліція одразу зупинилася на єдиній версії - нещасний випадок. Проте батьки переконані, їхнього сина вбили.

Зараз ви читаєте новину «Загибель Дениса Чаленка: розповіли про хлопця, з яким мав конфлікт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі