неділя, 27 вересня 2020 13:36

"Задіяна купа людей" - повідомили останні новини про стан єдиного вцілілого в авіатрощі під Чугуєвом

"Задіяна купа людей" -  повідомили останні новини про стан єдиного вцілілого в авіатрощі під Чугуєвом
Курсант 20-річний В'ячеслав Золочевський єдиний, хто вцілів у авіакатастрофі Ан-26 під Чугуївом. Фото: facebook.com/zelenskiy95

Стан 20-річного В'ячеслава Золочевського – єдиного курсанта, що вижив в авіакатастрофі військового літака Ан-26 поблизу Чугуєва, – середнього ступеня тяжкості.

Він іде на покращення. Добу провів з позитивною динамікою. Про це під час брифінгу повідомив начальник Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Едуард Хорошун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдиний вцілілий у смертельному рейсі Ан-26 курсант дав перші свідчення

"Динамічні показники в нормі. Показники крові та інші – також у нормі. Сьогодні зробили перев'язку. Рани загоюються. Доповнень до лікування не потребує. Медикаментів та фахового рівня лікарів вистачає для успішного лікування постраждалого", – розповів Хорошун.

Також він додав, що емоційний стан курсанта нормальний.

"Ведеться комплексна робота. Невропатолог, хірург, терапевт, психіатр, психолог. Купа людей задіяна в його лікуванні", – додав начальник військового шпиталю.

20-річний В'ячеслав Золочевський отямився біля уламків літака Ан-26, в якому летіла вся команда. Один з хлопців поруч горів, і Слава кинувся його гасити. На жаль, той курсант помер від опіків у лікарні. Також пригадував, що все відбувалося як у комп'ютерній грі. Але з літака він не стрибав, його викинуло. Зараз курсант у лікарні. Він уник важких травм, має лише забої та порізи.

Зараз ви читаєте новину «"Задіяна купа людей" - повідомили останні новини про стан єдиного вцілілого в авіатрощі під Чугуєвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі