вівторок, 03 листопада 2020 17:49

Затримали чоловіка, який відкрив борделі і займався сутенерством

Затримали чоловіка, який відкрив борделі і займався сутенерством
Поліцейські викрили чоловіка, який займався сутенерством та організував "будинки розпусти" у Львові та Дніпрі

Поліцейські викрили чоловіка, який займався сутенерством та організував "будинки розпусти" у Львові та Дніпрі.

"29-річний житель міста Львова займався сутенерством, а саме – разом із співучасниками організував 4 "будинки розпусти" в орендованих помешканнях у Львові та Дніпрі, де жінки надавали клієнтам платні сексуальні послуги, вартість яких починалась від 800 гривень і зростала залежно від побажань клієнтів", - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гінеколог займався сутенерством і торгував наркотиками

Поліцейські провели обшуки у Львові та Дніпрі і вилучили "чорнову" бухгалтерію, гроші.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру за сутенерство та втягнення в заняття проституцією. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

У Києві на Печерську поліцейські викрили бордель, що прикривався послугами масажного салону. Незаконний бізнес організувала 28-річна уродженка Хмельницької області. Жінка розмістила інформацію в інтернеті про діяльність салону еротичного масажу, вказала номер телефону. Організаторка самостійно записувала клієнтів і була адміністраторкою закладу.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіка, який відкрив борделі і займався сутенерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі