пʼятниця, 30 жовтня 2020 18:11

Викрили бордель, що працював під виглядом масажного салону

Викрили бордель, що працював під виглядом масажного салону
В Києві на Печерську поліцейські викрили бордель, який прикривався послугами масажного салону

У Києві на Печерську поліцейські викрили бордель, що прикривався послугами масажного салону.

"Масажний салон, у якому надавали сексуальні послуги, функціонував у квартирі на вулиці Шота Руставелі. Встановлено, що цей незаконний бізнес організувала 28-річна уродженка Хмельницької області. Жінка розмістила інформацію в інтернеті про діяльність салону еротичного масажу, вказала номер телефону. Організаторка самостійно записувала клієнтів і була адміністратором закладу", – повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє чоловіків відкрили бордель і втягували жінок у проституцію

У салоні щоденно за графіком працювали 5 дівчат. Їхні послуги інтимного характеру коштували від 700 грн за год., з розрахунком 300 - організатору, а 400 - повіям.

Правоохоронці затримали 28-річну організаторку. В приміщенні, де функціонував бордель, вилучили речові докази, серед яких чорнові записи, мобільні телефони, гроші, банківські картки та комп'ютерну техніку.

У поліції відкрили кримінальне провадження за сутенерство та втягнення осіб у проституцію. Організаторці загрожує до 4 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

На Київщині затримали групу сутенерів, які під прикриттям "салону" створили умови для проституції іншим особам на території Києва й області. Вартість послуг становила від 2,5 до 5 тис. грн за год. Добовий заробіток - майже 30 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Викрили бордель, що працював під виглядом масажного салону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі