понеділок, 05 жовтня 2020 18:10

Затримали групу іноземців, які грабували банкомати

Затримали групу іноземців, які грабували банкомати
У поліції виявили причетність зловмисників до 9 крадіжок

Злочинна група з 5 осіб, серед яких були іноземці, обкрадала банкомати по всій Україні. Про це повідомляє МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував ножем: грабіжника-невдаху продавчині закрили в магазині

"Зловмисники для крадіжки обирали віддаленні населені пункти та об'єкти, де були встановлені банкомати. Перед злочином здійснювали "розвідку" - з'ясовували розклад роботи закладів, наявність камер спостереження, охоронної сигналізації, складали схему нападу та втечі", — йдеться у повідомленні.

Крадіжки вони здійснювали уночі. Відомо, що затримані обікрали банкомати на території Одеської, Черкаської, Рівненської, Чернігівської, Житомирської та Полтавської областей. Загальна сума викраденого - понад 3 млн грн.

У поліції виявили причетність зловмисників до 9 крадіжок. Відкрито кримінальне провадження. Чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі. Їм обрали запобіжний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення по 650 тис. грн застави.

У Дніпропетровській області затримали 4 чоловіків, які підірвали банкомат і забрали з нього майже мільйон гривень. Під час затримання злочинці чинили опір поліцейським і протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Правоохоронці заблокували автомобіль зловмисників і затримали їх.

Зараз ви читаєте новину «Затримали групу іноземців, які грабували банкомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі