середа, 28 грудня 2016 20:08

Затримали банду грабіжників

Затримали банду грабіжників

В Кривому Розі Дніпропетровської обл. затримали злодіїв, які викрадали людей.

Про це повідомляє depo.ua.

Бандити діяли за однією схемою. Коли їхня жертва виходила з банку з великою сумою грошей, вони викрадали її, залякували, били, відбирали всі гроші та відпускали.

"Зловмисники розміщали рекламу про надання беззаставних грошових кредитів, без паспорта і поручителів. Коли замовник до них звертався, з ним укладали договір, за яким у разі прийняття банком позитивного рішення, фірма отримувала 15 - 20 відсотків від суми отриманого кредиту. Надалі замовника відправляли в один з банків Кривого Рогу. При цьому кожна дія людини перебувала під контролем. Фахівець по кредитах в банку також був у долі. Замовник отримував необхідну суму, виходив з банку, де його вже чекали учасники злочинного угруповання", - розповідає заступник начальника обласної поліції Олег Грозь.

Правоохоронці заарештували грабіжників, коли ті хотіли викрасти 32-річного жителя м. Зеленодольська Дніпропетровської обл. та його подругу. Поліцейські давно слідкували за злочинцями і зловили їх "на гарячому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала банду квартирних злодіїв.

Наразі 10 чоловік звинувачують у 30 подібних злочинах. До сих пір їхні жертви боялися зветратись у поліцію.

Всі учасники банди раніше несудимі.

Поліція Маріуполя звільнила з полону жінку, яку зачинив у домі і залякував зброєю її чоловік. Так хотів змусити її шукати роботу.Правоохоронцям вдалося переконати чоловіка скласти зброю та відчинити двері. Він притягується до адміністративної відповідальності за насильство у сім'ї та порушення правил зберігання зброї. Рушниця знаходилася у хазяїна на законних підставах. Після скоєного її конфіскували.
Зараз ви читаєте новину «Затримали банду грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі